Estrada
Youtube/Printscren
Estrada

Youtube/Printscren

Estrada, Foto: Youtube/Printscren

Pripadnici srpskog džet-seta često izloženost javnosti i medijskom pritisku pripisuju neuspešnosti njihovih brakova. I dok se mnogi venčavaju i razvode iz hobija, postoje oni kojima je pošlo za rukom da proslave i preko 20 godina skladnog braka, uprkos svim nedaćama kroz koje su prošli. Dokazali su da je ljubav ipak pobedila sve izazove.

Dragan Jovanović i Branka Pujić

Privatna arhiva

Dragan Jovanović i Branka Pujić, Foto: Privatna arhiva

Glumci Branka Pujić i Dragan Jovanović u braku su skoro tri decenije. Počeli su da se druže još na Akademiji, i malo-pomalo, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav, koja je zaokružena brakom. Iako se u javnosti ne pojavljuju često zajedno, ne govore previše o svojoj intimi, važe za jedan od najlepših i najstabilnijih parova na našoj glumačkoj sceni. Njihova ćerka Anđela, koja je, kako sama kaže, likom i karakterom isti otac, pošla je roditeljskim stopama.

Biljana Jevtić i Aca Ilić

Alo!/Rajko Ristić

Biljana Jevtić i Aca Ilić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Estradni par Biljana Jevtić i Aca Ilić jedan je od najskladnijih bračnih parova na estradi i nikada ih nisu pratili nikakvi skandali, a istim žarom, sa istim poštovanjem i ljubavlju vole se i posle trideset godina.

- Trideset godina braka i moje dve najveće ljubavi - napisala je u oktobru Biljana uz fotografiju sa sinom i suprugom. Godišnjicu su proslavili uz mirnu večeru, u prisustvu prijatelja i sina Ivana koji je u junu postao punoletan.

Zorica i Kemiš

Alo!

Zorica i Kemiš, Foto: Alo!

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sinonim su za jaku ljubav koja traje više od tri decenije. Ona se 1985. godine udala za poznatog harmonikaša, i od tada su nerazdvojni, gotovo da nema gradskog događaja na kojem se ne pojavljuju zajedno. Par ima ćerku Zlatu, a Kemiševo prezime nose i Zoričine ćerke Marija i Miljana, koje je dobila u ranijim vezama. Pored njih, ovu srećnu porodicu čine i Zoričin sin Đorđe i Miroljubove ćerke iz prethodnih brakova Vanesa i Jelena.

Tajne vinove loze

Promo

Tajne vinove loze, Foto: Promo

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković jedan su od najskladnijih parova u svetu glume i brak im traje nešto manje od 15 godina. Njihovu porodičnu sreću zaokružili su kada su 2010. godine dobili ćerkice, bliznakinje Veru i Milu. Vojin je nedavno otkrio da je za uspešan brak bitna ljubav, poštovanje, razumevanje. Njih dvoje su se sreli na snimanju filma “Zona Zamfirova” 2002. godine.

Lepa Brena i Boba Živojinović

E-stock

Lepa Brena i Boba Živojinović, Foto: E-stock

Lepa Brena i Boba su u više decenijskom braku. Par uživa u velikoj ljubavi iz koje ima i zajedničke sinove Stefana i Viktora Živojinovića. Boba iz prvog braka ima sina Filipa Živojinovića, a on je u ljubavnoj romansi sa popularnom pevačicom Aleksandrom Prijović.