Ana Bekuta i Bosanac
Alo!/Rajko Ristić
Žiri je veseliji u poslednje vreme: Bekuta s kolegama
Žiri je veseliji u poslednje vreme: Bekuta s kolegama, Foto: R. Ristić

 

Iako Bekuta u više navrata nije želela da komentariše koleginicu, ovog puta je priznala da joj nije žao što je Brunclikova otišla iz žirija i dodala da je na snimanjima mnogo bolje bez nje.
- Više nije monotono, dinamika u žiriju je sada odlična. Marija i Jelena su mnogo doprinele šouu - kaže za „Alo!“ Ana, koja je potom priznala da je bolje što Zorica nije tu.

- Mislim da je bolje što Zorica nije tu, ali ja se svakako držim po strani, ne namerno, već zato što svako od nas ima svoju ulogu - objašnjava Bekuta, koja smatra da je Zorica ta koja je izazvala svađu.

Mogu i bez Zorice
Mogu i bez Zorice, Foto: Đ. Kojadinović

 


- Ona je uvek bacala udicu, a ja sam se samo branila. Nisam se ja s njom svađala niti čula nakon toga. Ja se nikada nisam svađala s kolegama niti ima potrebe. Kada je vidim, verovatno ćemo se ispričati i izgladiti sve, ali nema potrebe da se čujemo. Karijeru nisam gradila na svađama i skandalima, to rade moje kolege kada nemaju slušan album, nemaju posla, ali mislim da to meni nije potrebno - iskrena je pevačica.

Ana ističe da žiri ima visoke kriterijume u odabiru nove zvezde „Granda“ i da vokalne sposobnosti nisu jedini parametar.
- Mi ne tražimo prvi glas, već zvezdu, tako da postoje razni kvaliteti koje ta osoba mora da poseduje i mi tačno znamo šta tražimo kada slušamo i gledamo kandidate. Zvezda pre svega mora da bude interesantna, elokventna, naravno, i da dobro peva i da je scenski zanimljiva - završava Ana.

Ana i Mrka
Ana i Mrka, Foto: M. Mitrović

 

Ljubomorna sam na žene oko Mrke

Kako Milutin Mrkonjić važi za šarmera starog kova, u čijoj blizini se uvek nalaze lepe i izazovne pripadnice nežnijeg pola, zanimalo nas je da li to kod Ane izaziva ljubomoru. Ana priznaje da ljubomora postoji, ali ističe da nije velika. - Ne smeta mi kad prilazi lepim ženama, postoji neka mala ljubomora, ali ne neka ludačka. Sitna, mala ljubomorica, ali ja sam ipak sigurna u sebe i svoje kvalitete - zaključila je Ana.

 

Komentari (1)

KRKA

31.01.2016 16:08

POLUSVET VLADA SRBIJOM