Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Đoganijeva mu je prišla i započeli su razgovor o emocijama, svojoj vezi i pomirenju.

Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

"Zašto se mučiš, vidim da ti je teško. Ja sam shvatila da sam retard. Meni je bilo teško kada te on udario. To je bio kraj za mene, ja bih skočila zbog tebe na njega. Lakše bi mi bilo da me nožem ubodeš, nego kada prođeš pored mene bez osmeha. Sanjala sam da si se smuvao sa Draganom", rekla je Luna i usput opisala što je napala Boru Santanu kada je imao konflikt sa Markom.

"Ti si meni rekla da sam pijan, ja sam samo bio besan. Ne slušaš me. Ja sve otvoreno pričam. Nisam hteo ni stvari da ti bacam. Ovde nema bežanja od problema", govorio je Marko mirnim tonom, a onda je Luna nastavila:

"Ja sam jutro nakon svega htela da trčim tebi u zagrljaj. Umrla sam kada sam te videla samog u krevetu. Ja ne mogu da izdržim više, hoću da crknem. Svakog dana sam sve zaljubljenija u tebe, sutra ću biti još više. Budiš u meni mir."

Posle pomirenja oni su završili ponovo u krevetu. Jedva su čekali da se ugasi svetlo, a onda su pokrivač prebacili preko glave i razmenjivali nežnosti. Odzvanjali su poljupci kojih nije bilo bar jedan dan.

Nakon razgovora Luna je shvatila da je Marku bio potreban zagrljaj pa mu se bacila u naručje i pritom sa njim razmenila nekoliko poljubaca gde je usput bila ozarena od sreće što je ponovo sa njim.

 

Komentari (2)

boki

01.02.2019 09:24

Mislio sam da je ovaj decko pametniji!

Dragiša

01.02.2019 09:55

Prva svadja i odmah raskid? Tako rade deca.