Gordana i Teodora Džehverović
Printscreen / TV Pink
Gordana i Teodora Džehverović

Printscreen / TV Pink

Foto: Printscreen / TV Pink

Majka Teodore Džehverović, Gordana, oglasila se nakon što je njena ćerka priznala da je u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem i otkrila šta misli o njemu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана 17. Јул 2020. у 3:16 PDT

- Dala sam joj odrešene ruke po tom pitanju. Ona ima prava da upravlja svojim životom kako misli da treba i verujem u nju. Jeste da je posle dugo vremena sa ovim dečkom, ali podržavam svaku njenu odluku. Upoznala sam ga, ona ništa ne krije od nas. Dečko je sasvim okej i pristojan, a šta će biti u budućnosti to ćemo da vidimo. Nema to veze da li poznata ličnost ili nije, bitno je da su se našli. Da odgovaraju jedno drugom po karakteru, to je najbitnije - kaže Goca.

Na pitanje da li joj je lepši on ili Anđelo, Teodorin bivši dečko, Gordana je imala veoma zanimljiv odgovor.

- Ne volim da upoređujem. Opekla sam se kada je bila Zadruga, pa se ne bih upuštala u neko dublje komentarisanje, naljutiće se Teodora”, kroz smeh je rekla Goca.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана 16. Јул 2020. у 11:22 PDT

- Nema veze da li je lepši. Lepota ne mora da bude presudna za ljubav. Kod mene je to tako, a mislim da i ona tako smatra. Bitan je karakter, bitno je ponašanje i da su srodne duše, to je nešto najbitnije - dodala je Gordana. 

Pročitajte i: