OVOME SE NIKO NIJE NADAO Luna Đogani napravila iznenadnu promenu: Svi planovi sa Markom Miljkovićem pali u vodu!

Otkrila sve detalje!

Luna i Marko
Foto: Pink/Alo!

Luna Đogani je imala velike planove sa Markom Miljkovićem, a kako je otkrila u emisiji “deToxic” sada je došlo do promene.

Podsetimo, Luna Đogani je, po napuštanju rijalitija “Zadruga 3”, isplanirala da napusti Srbiju i uputi se sa emotivnim partnerom Markom Miljkovićem na nepoznatu destinaciju, ne bi li se na neko vreme sklonila od pritiska koji je pratio njihovu vezu na imanju u Šimanovcima.

Luna Đogani
 Foto: E-stock

Ipak, pandemija korona virusa je poremetila planove koje je rijaliti zvezda skovala budući da nije bila svesna koliko su stvari zapravo ozbiljne, što i ne čudi s obzirom na to da su učesnici spomenutog TV formata dobijali dozirane informacije o svemu što se događa u državi i svetu.

- Konačno sam pronašla neki svoj mir i dovela stvari na svoje mesto u glavi, tako da se nadam da će mi život biti bolji u budućnosti. Upravo zbog toga sam mirnija i spokojnija, a na sve to više nisam ni u “Zadruzi”, gde je gore i teže da se podnesu mnoge stvari. Još par dana i idem na neki daleki put da se malo iskuliram – izjavila je Luna za “deToxic”, a na konstataciju voditeljke da su granice zatvorene, Đoganijeva je poručila da će zbog toga doći do promene planova.

Marko MIljković
 Foto: Alo.rs

- Otići ćemo tu negde. Nije to daleko. Biće dovoljno daleko da odmorim mozak i da se vratim u normalu jer sam izmorena psihički i osećam se iscrpljeno.

 

 

Povezane vesti

  • Korisnik: DoX77
    16/07/2020 - 01:05
    Slušajte samo ove dve rđe, ove dve Najomraženije pojave na Balkanu kako nikako da se slože u lažima kod Milana u 'Narod pita'! Lepo joj reče ona žena telefonom, zašto se ne vrati u Bosnu kada joj tamo puno dobro bilo!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA