Luna i Gagi
Printscreen/You Tube
Luna i Gagi

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Ona je zamerila svome dečku zbog toga što je bio fokusiran na rulet, sve vreme je vrištala na njega pokušavajući da ga isprovocira. Kada je video da je Luna pijana i da nema kontrolu, prišao je Gagi i na silu je odvukao iz kazina gde je bila sinoćna žurka.

– Jesam, puši ku**c, bre!

Luna i Gagi

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Ove reči su teško povredile densera i kasnije je komentarisao da više ne želi da zna za Lunu jer njegova porodica nije tako vaspitana da jedni drugima upućuju takve psovke.

 

Ona se sve vreme otimala i tako je pala na beton ispred vrata kazina. Udarala je Gagija i dozivala Marka. On je izleteo besan i bacio se na nju dok je ležala na betonu.

Držao je za vrat i usta da ne galami. Potom su oboje završili u hotelu ''Zadruga'' gde je držao rukama za usta da ne galami. U besu je razbio kamere. Luna se nije smirivala i nastavila je da plače i vrišti.

Luna i Gagi

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

- Ne laži me više, ja te volim - rekla je Luna.

- Neću da ostanem bez tebe. Reci da me ne voliš, odmah - ponavljala je ona kroz suze.

Kada je Gagi pokušao da je smiri, ona mu je uputila užasnu psovku. Svađa i Luninino plakanje je nastavljeno do jutra.

 

Komentari (2)

Bojan

20.05.2020 14:48

Luna mrtva pijana a živa, sve živo psovala rodjenom ocu. Alkohol + tablete.

Mira

20.05.2020 18:22

Šta će jadna devojka. Sama je tu, bez ikoga svog, a boji se samoće, jer je čitav život ostavljana. Majka i otac su je čitav njen bedni život ostvljali, gledali sebe, a ona je bila sama. I u ovaj rijaliti je ušla da ne bi bila ostavljena da je to opet čeka po ko zna koji put. Svesna je da je sama na svetu. Ušla je i da bi zapušavala finansijske rupe roditeljskih dugova. Dala je svoj život hijenama i lešinarima na milost.