ALO! OTKRIVA Mensurovi fanovi pukli 5.000 evra za glasove! Sve je bilo organizovano pred samo finale "Zadruge 3"

Da dobar plasman u rijalitiju zavisi od organizovanog glasanja, dobro su znali fanovi Mensura Ajdarpašića, koji su se nekoliko dana pred finale „Zadruge 3“ organizovali i kupili skoro 2.000 SMS kartica za glasanje!

Zadruga
Foto: Printscreen

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, fanovi crnogorskog kik-boksera izdvojili su 5.000 evra za slanje SMS glasova za svog favorita, ali i za kupovinu kartica za telefone sa kojih su glasali za Ajdarpašića

- Mensur je, prema vlastitom priznaju, ušao u „Zadrugu 3“ kao najveći fan rijaliti programa. Nije krio da je pratio sve sezone „Farme“ i „Zadruge“, i osim što je dobro razradio taktiku svog učešća, imao je i jasnu sliku kakav tačno psihološki profil ličnosti pobeđuje u ovakvim formatima. Nije se libio da iskaže svoj stav i da u svakoj čorbi bude mirođija, a to je publika kod njega prepoznala kao kvalitet. Osim toga, njegova veza s Minom bila je veoma turbulentna, ali je sa njom ipak ostao da kraja - priča naš izvor i dodaje da zbog toga nije slučajno što je Mensur iz svakog duela sa zadrugarima izlazio kao ubedljivi pobednik.

Mensur Ajdarpasić
Foto: Printscreen/YouTube

- Svaki put kada je bio nominovan za izbacivanje Mensur je dobijao veliki procenat podrške publike. To mu je davalo vetar u leđa, a kako je rijaliti odmicao, tako je imao veću podršku, pa je u jednom trenutku imao više od 20 fan grupa na društvenim mrežama. Jedna od njih se čak i organizovala pred finale i uložila dosta novca u glasanje za Mensura - priča naš izvor i objašnjava:

Otac mu se ubio, majka ga je ostavila

Mensur je tokom trajanja rijalitija stalno govorio da je imao teško odrastanje, ali nikada o tome nije želeo da priča zadrugarima. Umesto toga, Ajdarpašić je u jednoj emisiji otkrio da ga je majka ostavila, a da je njegov otac izvršio samoubistvo.

- Do svoje osme godine rastao sam sa oba roditelja. Nakon toga su mi se roditelji rastali, mama je otišla kod svoje porodice, moj otac je ostao u našoj kući. Pošto je moj otac posle određenog vremena preminuo, odnosno ubio se, brat i ja smo rasli sa tetkama - ispričao je Mensur u emisiji „Magazin in“.

- Najpre su kupili 2.000 SIM kartica, čija je jedina namena bila da ih upotrebe u finalnoj noći. Sa svake kartice poslali su maksimalni broj SMS-ova, a na kraju ih je sve koštalo 5.000 evra. Osim toga, napravili su i dodatne fan stranice na raznim društvenim mrežama i konstantno pozivali publiku da glasa za Mensura. Zahvaljujući toj podršci, Mensur je i imao dobar plasman u finalu - kaže naš izvor na kraju.

Mensur
Mensur, Foto: YouTube/Printscreen

Podsećanja radi, Mensur je u „Zadrugu 3“ ušao u decembru prošle godine, a na samom ulasku pokazao je animozitet prema Vladimiru Tomoviću, ali nikada do kraja nije objasnio šta je uzrok njihovog neprijateljstva. Nakon Tomovićeve diskvalifikacije, Mensur se smuvao sa Minom Vrbaški, koja je do tada bila uz Vladimira. Iako ju je nazivao kurvom i prostitutkom, fizički često nasrtao na nju, ostao je sa njom do njenog izlaska iz rijalitija. Mensurovo učešće obeležili su sukobi sa gotovo svim učesnicima rijalitija, ali i neprestano kukanje kako ga niko ne voli i ne razume, kako su svi protiv njega... Da li je i to deo njegove unapred osmišljene taktike ili on zaista veruje u te teorije zavere, ne znamo, tek on se, iako deklarisani negativac i agresivac, plasirao u superfinale „Zadruge 3“. 

 

 

Povezane vesti