Luna Đogani
Youtube/Printscreen
Luna Đogani

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Luna Đogani je nakon svih mogućih problema koje je imala sa svojom majkom Anabelom i ocem Gagije, danas otišla do Drveta mudrosti gde je iskeno progovorila o svemu.

Luna Đogani

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 - Srećna sam danas, malo je bolje. Pokušavam da balansiram na tri strane, nekad se čak i isključim. Tako je, kako je. Malo je zategnuto. Svako ima poblem sa nekim, ja nemam ni sa kim. Volela bih da smo svi jedna srećna porodica, ali to je nemoguće, postoje stvari koje su nerešive. Možda će vremenom da se reše, možda će se ovde. Mamu i dalje bole neke stvari i dalje je neki bes u njoj. Dok to ne bude izbacila iz sebe, ne mogu da budu u dobrim odnosima. Dok ne izbace izbace sve...  - rekla je ona.

Anabea, Luna, Gagi Đogani

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Samo da nema skakanja, grebanja, pominjanja porodice... I mama i Marko su me poslušali, spustili su loptu malo... Ne očekujem da se druže i vole, samo da spustimo čarkice na normalnu granicu. Da mogu Marka da volim i da budem sa majkom u najboljim mogućim odnosima. Padnem na trenutak, sinoć sam opet pala kad je krenula priča između mame i tate. Ali izbrojim do deset, Marko me malo smiri. Tata je malo izljubomorisao na tebe što si uspeo ono jutro da me smiriš, a on i Marko nisu. Rekla sam mu da si ti ipak Drvo mudrosti i da si tu sa razlogom. Odlučila sam da se borim, ja pripadam ovde! Mislim da ću uspeti, kao i uvek. Hvala ti mnogo još jednom - dodala je Đoganijeva.

- Volela bih da uradim bilo šta, da mi pustiš novi spot. Da li postoji bilo kakva šansa da bilo šta uradim da odgledam taj spot? - zatražila je.

O tome moram da razgovaram sa Velikim šefom, ali mislim da ću uspeti da uradim nešto pošto si tek došla - odgovorilo je Drvo.