Zadruga
Logo PROMO
Zadruga

Logo PROMO

 Foto: Logo PROMO

Nekoliko pevačica je u pregovorima sa produkcijom televizije Pink o učešću u četvrtoj sezoni rijalitija Zadruga 4. Neke od njih su Rada Manojlović, Indi i Slađa Delibašić.

Kako izvor blizak produkciji navodi, Indi je veoma borbena i nema dlake na jeziku, zbog čega je njen profil ličnosti idealan za ovakav zabavni program.

"Indi je žena koja ne preza ni od čega i ni od koga! Ona bi se sigurno sjajno snašla u rijalitiju, zbog toga je i dobila ponudu. Ona inače nije uzimala u razmatranje učešće u ovakvom televizijskom formatu, ali s obzirom na to da dugo nije nastupala i da ima slobodnog vremena, ovo bi bila i razonoda, ali dobra zarada za nju. Dobila je ponudu, ali još uvek nije presekla", navodi izvor.

Radu je ponuda da uđe u "Zadrugu 4" iznenadila.

Rada Manojlović

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Slađa Delibašić, kao neko ko je blizak porodici Đogani, može da postane jedna od najboljih takmičarlki.

Slađa Delibašić

Printscreen / Youtube

 Foto: Printscreen / Youtube

"Ona je, pre svega, svašta prošla sa Đoletom, i svedok je mnogih događanja između Anabele i Gagija. Zna mnogo o svim porodičnim odnosima, ima ona svašta da kaže o tome. Već nekoliko godina unazad, povukla se iz javnog života, a sada je možda pravo vreme da se vrati na velika vrata".

Suma koja bi pevačicama bila ponuđena za učešće u zadruzi 4 iznosi koliko glavna nagrada u prošloj sezoni, a to je 50 hiljada evra. Indi i Slađa još uvek nisu potvrdile svoje učešće, a Rada je kratko izjavila: "Zatekli ste me sa pitanjem, ne mogu o tome da govorim!"

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

PizzaMajstor

02.08.2020 20:28

Ovom polusvetu po 50.000e a ti doktore leci od korone po 16h dnevno za 500e.