ESTRADA PUKLA ZBOG KORONE! Pevačke zvezde beže u rijaliti: Traže po 50.000 evra!

Svaka traži po 50 hiljada evra za ulazak!

Zadruga
 Foto: Logo PROMO

S obzirom na to da zbog pandemije korona virusa nije bilo posla za estradne umetnike, mnogi od njih imaju velike finansijske gubitke, pa se pevači dovijaju kako da zarade novac, a da ne krše propisane mere i zabrane okupljanja.

Nekoliko pevačica je u pregovorima sa produkcijom televizije Pink o učešću u četvrtoj sezoni rijalitija Zadruga 4. Neke od njih su Rada Manojlović, Indi i Slađa Delibašić.

Kako izvor blizak produkciji navodi, Indi je veoma borbena i nema dlake na jeziku, zbog čega je njen profil ličnosti idealan za ovakav zabavni program.

"Indi je žena koja ne preza ni od čega i ni od koga! Ona bi se sigurno sjajno snašla u rijalitiju, zbog toga je i dobila ponudu. Ona inače nije uzimala u razmatranje učešće u ovakvom televizijskom formatu, ali s obzirom na to da dugo nije nastupala i da ima slobodnog vremena, ovo bi bila i razonoda, ali dobra zarada za nju. Dobila je ponudu, ali još uvek nije presekla", navodi izvor.

Radu je ponuda da uđe u "Zadrugu 4" iznenadila.

Rada Manojlović
Foto: Printscreen/YouTube

"Rada je navikla da radi i veoma joj teško pada to što ne može da peva. Za nju to nije pitanje novca, već joj fali da ima bilo kakvu aktivnost. Više puta je bila gost u Imaginarijumu i zabavljala je zadrugare, tako da ima nekakakv uvid u to kako rijaliti izgleda. Dopada joj se, ali smatra da nije osoba koja može da se nosi sa pritiskom boravka u zatvorenom prostoru toliko meseci. Ona će se zbog toga najverovatnije samo u zimskom periodu pridružiti takmičenju"

Slađa Delibašić, kao neko ko je blizak porodici Đogani, može da postane jedna od najboljih takmičarlki.

Slađa Delibašić
 Foto: Printscreen / Youtube

"Ona je, pre svega, svašta prošla sa Đoletom, i svedok je mnogih događanja između Anabele i Gagija. Zna mnogo o svim porodičnim odnosima, ima ona svašta da kaže o tome. Već nekoliko godina unazad, povukla se iz javnog života, a sada je možda pravo vreme da se vrati na velika vrata".

Suma koja bi pevačicama bila ponuđena za učešće u zadruzi 4 iznosi koliko glavna nagrada u prošloj sezoni, a to je 50 hiljada evra. Indi i Slađa još uvek nisu potvrdile svoje učešće, a Rada je kratko izjavila: "Zatekli ste me sa pitanjem, ne mogu o tome da govorim!"

Povezane vesti

  • Korisnik: PizzaMajstor
    02/08/2020 - 20:28
    Ovom polusvetu po 50.000e a ti doktore leci od korone po 16h dnevno za 500e.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA