Sloba Radanović prodao prsten kojim je verio Kiju Kockar: Kad čujete cifru neće vam biti dobro!

Pevačica ga je sama kupila!

Sloba i Kija
 Foto: Alo!

Kako pišu domaći mediji, Slobodan Radanović prodao je prsten kojim je zaprosio Kiju Kockar, a pevačica je preko njihovog zajedničkog menadžera tražila od bivšeg muža da joj vrati prsten, ali je on to navodno odbio.

- Kija je sama izabrala i platila prsten kojim ju je Sloba verio! Kad je bila u Dubaiju, videla je taj prsten i za njega iskširala 900 evra. Sloba je trebalo da joj da pare, ali to nikada nije učinio, a sada neće ni prsten da joj vrati - rekao je izvor blizak bivšim supružnicima.

Kija Kockar
Foto: YouTube/Printscreen

Kako se dalje navodi taj komad nakita ostao je kod Slobe, jer tada Kija nije želela da ima nikakvu uspomenu na njega, ali se u međuvremenu predomislila.

- Sloba je posle razvoda rekao Kiji da će čuvati taj prsten i da može da ga uzme kad god bude htela. Kija se nedavno predomislila, pozvala je njihovog zajedničkog menadžera i zamolila da od Slobe uzme taj nakit. Ali on se uporno pravi lud i odbija razgovor na tu temu. Ne znam zašto to radi. Ili je i dalje zaljubljen u Kiju, pa želi nešto njeno da ima ili je u dugovima, pa ga je možda do sada već prodao - završava priču izvor.

Sloba Radanović
Foto: Rajko Ristić

 

Povezane vesti

  • Korisnik: Marinko
    20/05/2020 - 14:53
    Sloba je lažov notorni. Sa njim nema ozbiljnog razgovora. Samo zezanje. Sve je njemu zezanje. Devojka, brak, život, deca . . . . . .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA