Teodora i Anđelo
E-Stock
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

E-stock/Miloš Rafailović

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U izolaciji je Milan Janković Čorba dobio novog cimera, Anđela Rankovića, pa su u ranim jutarnjim časovima razgovarali o životu u Zadruzi, a li i ljubavi, kada je Čorba ispitivao o Anđelovoj bivšoj devojci, Teodori.

- Mi smo se poljubili, a ona je trebalo da bude verena. I onda smo došli ovde. Nije ona imala predstavu da će Goca da uđe. Cela frka oko nas je bila oko porodica. Tea i ja smo se mnogo svađali, i onda je ona sanjala nešto, osetila je da će ona da uđe. Tu smo se pomirili, ali ono, svađa s drugima. Često joj pominjala bivšeg dečka, ali nisam mogao da stajem između odnosa majke i ćerke. Bila je korektna. Goca se svađala i napu*avala, izazivala je u ljudima to. - pričao je Anđelo.

Prvi mi je bio lepši deo, definitivno. nije bilo da jedna riba bude sa dvojicom, trojicom. Znalo se ko se kome sviđa. Ja nisam razmišljao ko igra igru, znali smo da će ovi stariji da skoče, da se zavrti malo nešto. Svi su bili spontani - nastavio je Anđelo.

- Žena ti dođe glave u rijalitiju. Ne treba verovati ženama ovde - rekao je Čorba.

Komentari (1)

Zana

17.04.2021 16:34

Ova Sandra Resic i Djedovic su Majini i Minini pretorijanci , a drze slovo drugim zadrugarima kao da su svu svetsku pamet posisali. Vicu , deru se na njih , kao da su im mame i tate. Neka neki zadrugar potkaci ta dva prepotetna idiota koji preturaju po zivotima zadrugara , nekim podacima iz njihovog privatnog zivotapa da vidimo "cija majka crnu vunu prede" Zasto su Sandra i Djedovic mesecima postedjeni od kritika od strane Produkcije?