MILAN PETKOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE! Bivši zadrugar otkrio kako se oseća nakon što je napustio bolničku postelju i saznao da ima neizlečivu bolest (FOTO)

Milan je za medije otkrio da boluje od Gilen Bareovog sindroma, za koga i dan danas nije otkriven lek, ali postoji terapija koja umanjuje težinu bolesti

Milan Petković
Milan Petković, Foto: PrntScrn

Bivši učesnika rijalitija i pevač Milan Petković, koji se proslavio u muzičkom takmičenju, pre nekoliko dana hitno je hospitalizovan.

Danas je napustio bolnicu i na svom Instagramu otkrio kako se oseća.

- Napustio sam jutros bolnicu. Još uvek imam poteškoća sa hodom kao što čujete na snimku. Hvala Bogu dragom koji me je sačuvao i vama koji ste se molili za mene, zvali me da proveravate kako smo i brinuli. Neopisiv je osećaj kada postoje toliki ljudi koji brinu za vas i vaše zdravlje. Moraću u narednom periodu da idem na fizioterapijue da probam da vratim hod u normalu. Ljubi vas Milanče i voli puno - napisao je Milan uz snimak na svom Instagramu.

Milan Petković
Milan Petković, Foto: Prntscrn/instagram

Milan je za medije otkrio da boluje od Gilen Bareovog sindroma, za koga i dan danas nije otkriven lek, ali postoji terapija koja umanjuje težinu bolesti.

Inače, prvi simptomi ovog sindroma obuhvataju različit stepen slabosti u nogama i ti osećaji se nekada šire u gornji deo tela i ruke. Najčešće se prvo pojavliju simptomi poput totalne nepokretnosti mišića, paralisanosti, teškoće disanja, krvni pritisak i puls se menjaju, a u nekim slučajevima pacijent čak ne reaguje na promene temperature. Iako simptomi mogu ugrožavati život, delimičan oporavak je moguć čak i u najtežim slučajevima ove bolesti, iako lek još uvek ne postoji.

Na koji način Milan zarađuje od muzike i gde svira, saznajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Milan je bio jedan od najzanimljivijih učesnika "Zadruge 3".

Povezane vesti