Bora Santana
Printscreen/instagram
Bora Santana

Printscreen/instagram

Bora Santana, Foto: Printscreen/instagram

- Zašto na vreme nisi ispričao Milici Kemez šta je bilo sa Mirelom - glasilo je pitanje.

Milica Bora

Youtube/Printscren

Milica Bora, Foto: Youtube/Printscren

- Plan je bilo da joj kažemo zajedno. Da sam ja to rekao u startu ko zna kako bi to bilo, ja jesam kasno rekao sve, krivo mi je i zbog Milice i njene sestre. Ne mislim da ima nešto loše kod toga što sam se družio sa Mirelom. Ja se izvinjavam i Milici i Mireli. Milica nije bila ozbiljna kada je rekla da se odriče Mirele preko novina, to je sve moja krivica - rekao je Bora i dodao:

- Ona je meni zamerila što joj nisam rekao. Povredilo ju je što sam je slagao - pravdao se Santana.

Bora Santana

PrntScrn

Bora Santana, Foto: PrntScrn

- Mene su prošle godine razapinjali, jer sam imala odnos sa svojim dečkom, a ovde se rade deset puta gore stvari. Po mom mišljenju su Maja i Alen tema koja je ostavila najveću tragediju, kada je stiglo pismo, ja sam mogla da se onesvestim od tuge i bola, posle čega ne bih mogla da budem ni sa kim narednih deset meseci, imala bih neki stid u meni. To što kažu žena kada izgubi stid, izgubila je sve. Nema privlačnosti, nema ni nekog stava, ni ničega. Ovde radite deset puta neke stvari, nego što izgovorite. Ja Boru osuđujem, jer me je lagao, ne mislim da su imali išta, ali da su završili sa mnom, jesu - rekla je Milica pre nekoliko dana o njihovoj aferi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

PRINCEZA ŠARLOT ZASENILA SVE Veliki dan za kraljevsku porodicu, ovo je bio razlog da se prvi put svi zajedno pojave na crvenom tepihu (FOTO/VIDEO)

Aleksandar Radojičić priznao, koliko mu je ćerka pomogla u spremanju za novu ulogu (VIDEO)

TRAŽILA SAM SPONZORSTVA Katarina Živković priznala da nije imala para i otkrila dugo skrivane detalje iz prošlosti (VIDEO)

OD PODA DO PLAFONA Sofija ima jednu od najlepših jelki u Španiji, manekenka sinu priredila pravu čaroliju (FOTO/VIDEO)

Komentari (1)

sd

13.12.2020 09:54

Strašno! Na celu tu jezivu priču, on se smeje! Njemu je to normalno! Ali, niko me ne može ubediti da iza svega ne stoji Jelena Pešić! Setite se koliko ona MIlicu ne voli, koliko je ona smetala Milici zbog Borinog flertovanja sa Jelenom. Možda je Jelena namestila MIrelu Bori da bi se osvetila Milici! Verovatno zvuči kao teorija zavere, ali ima osnova....