Bora Santana
Printscreen/Youtube
Bora Santana

Printscreen/Youtube

Bora Santana, Foto: Printscreen/Youtube

- Juče smo snimali "Magazin In", pozdravljam Sanju Marinković. Juče u emisiji niko nije znao da nabroji svoju vrlinu, Sanja je predložila da napravimo anketu, da svako nabroji svoju vrlinu. Ako nemaš lepo mišljenje o sebi, kako možeš da ceniš druge - rekao je Bora na početku.

Bora Santana

Printscreen/Youtube

Bora Santana, Foto: Printscreen/Youtube

- Bio sam na Tajlandu. Sedili smo Resa, Ljuba i ja u kafiću, prilazile nam Tajlanđanke, a jedna u fazonu, kao Brus Li kad se maskirao. Đuska sa nama, ful riba, kratka kosa. Sedne nam u krilo, đuska. To nije bila Tajlanđanka, nego Tajlanđanin. Od tada sam doneo odluku da tamo ne pijem. To su takve ribe, ne zna se. Šetaju ribe plažom, bikini, sve... Prilazim, ona kaže (muškim glasom): "I'm she-male". Gde ga spakuje? Ne verujem, ful fulova, a muški glas. Od tad sam rekao, na Tajlandu se nisam nijednom napio, da ne bi bilo šta bi bilo - otkrio je Santana.

Moram da kažem i za tu svađu sa Milicom, da se zahvalim podršci što su poslali tortu za godišnjicu, izvinjavam se i njenoj sestri i porodici. Nije trebalo da psujem. Nadam se da će sve da bude kako treba. Ako možemo da budemo zajedno, bićemo, ako ne, bar da se ne svađamo. Krivo mi je - zaključio je Bora.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:



 

Komentari (1)

Nada

15.01.2021 17:53

Pa ti se Boro uvek izvines a sutradan joj jeb.. celu familiju - gade jedan !