Janjuš i Brendon
TV Pink printscreen
Janjuš i Brendon

TV Pink printscreen

Janjuš i Brendon, Foto: TV Pink printscreen

Branislav Radonić Brendon nestrpljivo je čekao trenutak ranjivosti njegove simpatije Marka Janjuševića Janjuša, pa se odmah bacio na posao i počeo da ga zavodi!

Uprkos tome što je Brendon tvrdio da nije gej, čini se da njegova tajna polako izlazi na videlo. Izvor blizak kontroverznom zadrugaru je za „Alo!“ otkrio detalje njegovog plana u vezi s bivšim košarkašem, koje je imao još pre povratka u rijaliti.

- Brendon je zaljubljen u Janjuša već godinama, ali je to potiskivao i čekao pravi trenutak da krene u akciju. Pratio je njegovu priču s Majom i saznao detalje nepoznate drugim zadrugarima, sve je to pamtio i čekao trenutak njegove ranjivosti - kaže izvor na početku razgovora za „Alo!“ i objašnjava:

- On je u ovu sezonu „Zadruge“ ušao s namerom da Maji bude lažni drug i savetuje je da se kloni Janjuša. Davno je osetio da je ona lakoverna i da će zadobiti njeno poverenje, zbog čega je postao blizak s njom i počeo da joj priča loše o Marku kako bi napravio još veći haos - otkriva izvor.

Janjuš i Brendon

TV Pink printscreen

Janjuš i Brendon, Foto: TV Pink printscreen

Otkako je nasilničko ponašanje Maje Marinković prema Janjuševiću postalo svakodnevica, on se sve češće povlači u sebe, tuguje i žali se zadrugarima da ne može da pobegne od nje. Priliku da ga teši je pametno iskoristio Brendon, koji mu se redovno dodvorava, mazi ga, češka, masira, grli...

Počeli da dele krevet!

Marko Janjušević Janjuš izašao je iz ljubavnog trougla koji mu je, kako kaže, pokidao sve živce, a ni Maja Marinković, ni Aleksandra Nikolić nisu uspele da nastave vezu s njim, te je on utehu našao u Brendonu.


- Sve je otišlo dođavola, daj da legnemo malo i odmorimo zajedno - poručio je Janjuš Brendonu, koji se ušuškao ispod zajedničkog pokrivača u bračnom krevetu.

Janjuš i Brendon

TV Pink printscreen

Janjuš i Brendon, Foto: TV Pink printscreen

- Ma Brendon je opsednut njime! Zna sve o Janjušu i potajno se nada da je biseksualac i da će uspeti da ga navede da se zaljubi u njega. Detaljno je isplanirao kako da mu uđe pod kožu i pruži mu ono što nijedna devojka dosad nije, a to je mir i poverenje. Branislav je bežao od svojih osećanja, ali pred „Zadrugu 4“ je priznao da će dati sve od sebe da ostvari ono što dugo želi. Čeka pravi trenutak da ga smuva - završava izvor „Alo!“.


Inače, Brendon se tokom žurki u rijalitiju oblači kao žena, a njegov alter ego je Brenda koja nosi kratke suknje, štikle s visokom potpeticom i obožava jaku šminku.

Komentari (1)

Nada

16.04.2021 09:44

Ukoliko dodje do afere sa Brendonom Janjus moze svoj zivot da zapecati !