Brutalna tuča Maje i Aleksandre, gađala je i udarala, Marinkovićevu onesvešćenu hitno izneli iz Bele kuće! (VIDEO)
alo.rs
Tuča Maje i Aleks
Tuča Maje i Aleks, Foto: Printscreen/Youtube

Aleksandra Nikolić je odlučila da da reč Maji u toku izbora najbezobzirnije osobe, ali se Marinkovićevoj nije svideo način na koji je to Nikolićeva uradila.

Maja je onda prišla Aleksandri i gurnula je, da bi joj Nikolićeva uzvratila. Aleksandra je zatim uzela šolju, zaletela se ka Maji i gađala je, nakon čega su zajedno završile na podu, dok je Aleksandra čupala Maju.

- Majak*ta ima reč - rekla je Aleksandra, što je naljutilo Maju.

- Prvo slušaj, k*rvo! Da ti kažem jednu stvar, sad si me nazvala tako i više nikada u životu - odgovorila je Maja.

- J*baću ti mamu u pi*ku! Da li ti je jasno? - pričala je Aleksandra, Maji.

- Pusti je Aleksandra - vikao je Đedović i u jednom trenutku uzviknuo da se Maja od jačine udaraca onesvetila i pitao Aleksandru da li je normalna.

Maju Marinković su zatim izneli iz Bele kuće.

Komentari (8)

mdmdm

17.04.2021 18:40

nimfomanka je prva udarila nju,sta je ocekivala

Biba

17.04.2021 19:02

Bravo alex tako i treba dosta je vise Majinog mafijanja.

comi

17.04.2021 19:29

BRAVO ALEKSSSSS

gaga

17.04.2021 19:45

Za šta diskvalifikacija trebala je davno da je zgazi skotina jedna bolesna.

SOS

17.04.2021 19:56

MAJA TERORIŠE SVE,MAFIJA,PRVA JE UDARILA ALEKS..PRODUKCIJA NEPOŠTENA!!

Nada

17.04.2021 20:55

Pa Mitrovicu se ovo i svidja i dize mu rejting dok neko nekoga ne ubije - Maju treba zgaziti kao gnjidu a posebno nakon zavrsetka Rijalitija Aleks je mora tuziti !

JU JU JU

18.04.2021 00:16

Kalastura, romkinja odrastala po striptiz barovima i mahalama, mafija svakodnevno. Aleksandra ne može da joj parira, jer teško uličarki bilo ko može.Kalaštura izigrava neku damu, ponaša se kao da je završila tri fakulteta, a ne zna gde je šuplja, dok joj kako njena ljubav Janjuš kaže muškarci seksualno ne pokažu. Janjuševi fanovi neka pošalju par rogova i da mu uz fanfare stave ta mala romkinja maja i onaj što je čerečio, čorba i da ih nosi do kraja rijalitija. Njoj svakako neka pošalju metlu.

DEVOJČICI

18.04.2021 00:24

DJedoviću neka produkcija nabavi brnjicu, da više nikada ne kaže da je magistrirao na nasilju, koje sam podstrekava. Lično on je navodio zlostavljanu u detinjstvu romkinju maju, pa i taru na nasilje. Nije prepoznao ni miljanino nasilje već se smejao i pljeskao ručicama zaljubljeno gledajući u milana, koji je takodje žrtva nasilja (sam je o tome pričao). Ni novinar, ni socijalni radnik, za šta se predstavlja.Ako ovakvi rade u Centrima za socijalni rad, bolje da i ne postoje.