PRUŽALA USLUGE ZA 20 EVRA! Burna PROŠLOST Paule Hublin samo što ne EKSPLODIRA!

Pitanje je kada će da progovori?

Paula Hublin Fran Pujas
 Foto: Alo.rs

Paula Hublin šokirala je gledaoce kada je posle samo deset dana u rijalitiju raskinula vezu sa svojim dotadašnjim dečkom Franom Pujasom. Paula se nije ustučavala pa je odmah sutradan završila u krevetu sa Anđelom Rankovićem, a simpatije među njima su bile očigledne.

Paula je prema rečima Pujasa zarađivala novac kao plesačica u jednom klubu, a za male pare je pristajala i da bude lična igračica u separeu.

- Paula se zaigrala, pa je mislila da će da napravi priču da ispadne žrtva, a Fran negativac, ali nije uspela u tome. Zna ona koliko nije čista naplju i da nije žrtva. Ja Frana ne branim, ne možeš na ženu da digneš ruku, ali ako je on udario kako kaže, mogla je da ode. Ona je bila igračica u klubovima i to za 20 evra, a ako je videla da ima zainteresovanih da daju veći bakšiš, igrala je u separeu, a dozvolila je i da je dodirnu. Čuo sam da je Fran rekao da ima svašta da iznese o njoj, a tačno znam na šta misli, on je čuo za ovo da je ona polugola plesala muškarcima za bakšiš, čak sumnja da je išla i dalje. Dokaz za to nemamo, ali ništa nas ne čudi. Nije u redu što je od Frana pokušala da napravi nasilnika i narkomana - rekao je Franov dobar drug i dodao da je Paula prestala da pleše kada su ona i Fran bili dva meseca u vezi.

Paula Hublin
Foto: E-stock

- Paula je prestala da pleše kada su ona i Fran bili dva meseca u vezi, on se bunio i ona je samo zbog njega batalila. Razne priče su do njega dolazile, ali se ona pravio gluv, on nju voli i dalje, zato mu je teško - rekao je Fran.

Povezane vesti

 • Korisnik: Praja
  24/09/2020 - 13:07
  Lepo zarađivala sto evra dnevno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi