logo
Printscreen
logo

Printscreen

Foto: Printscreen

Kao što pravila nalažu svakog petka na rasporedu u "Zadruzi" su nominacije, kada ukućani biraju jednog od dva potrčka da se bore u duelu za opstanak u "Zadruzi", a drugog duelistu biraju gledaoci.

DA LI STE VEROVALI DA ĆE BAŠ ONI BITI NOMINOVANI?

 
Mladen Rajković

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Nakon ovoga je usledila prava drama kada je Miljana Kulić insinuirala da je Mišel Gvozdenović homoseksualac zbog čega je on najavio da će je tužiti.

Ukućani su nakon ovoga osudili Gvozdenovića zbog odnosa prema Miljani, jer mnogi smatraju da on mora da joj oprosti, a nakon svega se povela priča o tome da li je Kulićeva trudna, jer čini se da se njena kilaža uvećava iz dana u dan.

Ona je nakon ovoga pokazala test za trudnoću koji je uradila.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Nakon teške i mukotrpne večeri, nominacije su konačno završene, a pored Mladena Rajkovića, koga su ukućani u okviru specijalnog zadatka Velikog šefa, nominovali ove nedelje, Mišel Gvozdenović je izabran od strane ukućana kao jedan od potrčaka, da učestvuje u ovonedeljnom duelu, dok je publika ove nedelje nominovala Vasilije Ilić.

Vasilije Ilić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen
Miljana i Mišel

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Ja mogu da odem na poligraf da dokažem da je sve što sam rekla istina. Priznajem u tom periodu ozbiljno sam bila bolesna, prošao je kroz pakao zbog mene, ali najgore je pošao Svilar. Pozdrav za Zolu, volim te naviše na svetu - rekla je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO:

Komentari (2)

sd

12.09.2020 09:27

Da li će iko ikada (npr. Produkcija) opomenuti Mikija na svakodnevno kršenje pravila boravka u zadruzi? On šeta, prekida tuđe razgovore, ne dozvoljava zadrugarima da završe započete rečenice, izlaganje...Njemu oni vređaju inteligenciju (njegova omiljena rečenica), sa kojom je mogao bar osnovnu školu da završi!

Snežana

12.09.2020 10:41

Lako je njima da ga osudjuju jer nisu prolazili kroz taj horor. Žao mi je i nje jer je bolesna, ne daj Bože nikom, ali zato postoji lečenje. Videću ih kroz mesec dana kako će razmišljati