Danijel Višić
Instagram
Danijel Višić

Instagram

Danijel Višić, Foto: Instagram

- Tačne su priče da je Danijel bio odvratan prema devojkama nakon raskida. U rijalitiju je ispričao da voli da snima svoje poduhvate u krevetu, ali je zaboravio da kaže da je mnoge devojke ucenjivao i pretio im da će sve to objaviti. Bio je spreman na sve i zaista se ružno ponašao prema devojkama - kaže Nikola na početku razgovora za „Alo!“ i dodaje da je zbog toga u nekoliko navrata dobio i batine.

nikola đorđević

Instagram

Nikola Djorđević, Foto: Instagram

- Više puta se ga tukli zbog toga. Momci iz jednog beogradskog naselja su ga nedavno prebili da bi mu pokazali da ne može tako da ponižava žene - rekao je bivši zadrugar.

Kako kaže, priče da se Danijel bavi najstarijim zanatom nisu neistinite.

- Danijel je biseksualac, ima nekoliko profila na gej aplikacijama i tačno je da je muška kurva. Ali interesantno je da sa muškarcima spava isključivo za novac, dok je sa ženama to ređi slučaj. Sam se hvalio da je uzimao pare od devojaka sa kojima je bio, što je prilično klošarski potez - kaže Nikola.

Podsetimo, Danijel je zadrugarima ispričao da je do sada opštio sa više od 500 devojaka i da mu se često dešavalo da bude sa tri devojke u istom danu. Osim toga, Višić se pohvalio i da je većinu svojih seksualnih odnosa snimao i da su mu brojne devojke davale novac kako bi bile sa njim.

Nikola Đorđević je raskinuo sa pevačicom Sanjom Vučić iz grupe „Harikejn“ neposredno pre nego što je ušao u „Zadrugu“. Sada je, kako kaže, sa Sanjom u dobrim odnosima.

- Čujemo se povremeno! Podržavam je maksimalno u njenoj karijeri i želim joj sve najlepše - rekao je Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

11.03.2021 10:42

Nikola nisi ni ti bolji od Danijela - ja sumnjam u tvoju muskost ! Neko ko istice svoje nabildovano nago telo pa jos spusta pantalone sve nize i nize neznam sta bih rekla ! Previse mi delujes mutavo !