OGLASIO SE "ČOVEK DRVO" Dečko Dragane Mitar poslao brutalnu poruku nakon što ga je devojka ocrnila, njegov potez protumačen dvosmisleno, ali svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Ona se nakon svega pravdala da joj je telefon navodno hakovan, te da nije ona pisala pomenute poruke.

Nekadašnja zadrugarka i modelsica Dragana Mitar u prepisci sa prijateljicom ocrnila je bivšeg dečka, biznismena Đorđa Gajića, a sada je usledio njegov odgovor.

Dragana je, podsetimo, u pomenutoj prepisci drugarici napisala da "joj je bilo mučno da legne sa Đorđem", kao i da "bi je drvo više uzbudilo od njega".

Gajić je sada odlučio da odgovori bivšoj devojci koja je u pomenutim porukama navela i da je sa njim bila samo zbog novca.

Dragana Mitar i dečko Đorđe Gajić
Dragana Mitar i dečko Đorđe Gajić, Foto: Instagram/Printscreen

- Kad već ne možemo da ležimo, možemo da sedimo - napisao je Đorđe Gajić uz fotografiju sa Draganom, našalivši se, očigledno, na svoj račun.

- Ne mogu da budem sa njim bre više. Ma znala sam da neću moći. Trudim se da sastavljam da bude normalno, ali nije to to. Jednostavno, ne radi me. Nekada pomislim da bi me drvo više uzbudilo nego on. Nema strasti, baš sam se trudila ali mučno mi je kada treba da legnem sa njim - napisala je, podsetimo, Dragana, u šok prepisci.

- Pa sve kao žmurim, dobar je prema Jovanu, imamo sve pored njega. Ma nije on za mene. Mada ako se pomirimo, biće to dok ne stanem malo na noge još - dodala je ona, a potom priznala drugarici da joj treba novac.

- Želim nekog da me radi, da mi klecaju kolena. Želim normalne intimne odnose. Ali želim i pare, dobre automobile i stan - napisala je Dragana Mitar u prepisci.

Ona se nakon svega pravdala da joj je telefon navodno hakovan, te da nije ona pisala pomenute poruke.

Pogledajte OVDE  ko je zapravo dečko Dragane Mitar, se*s s njim je "ne radi" kako je navela u prepisci, ali joj prija luksuzan život koji ima zahvaljujući njemu.

Povezane vesti