Marko Đedović
Printscreen
Marko Đedović

Printscreen

Marko Đedović, Foto: Printscreen

Sandra Rešić naredna je komentarisala podelu budžeta Aleksandre Nikolić:

- Mislim da nisam zaslužila tvoj komentar. Mi smo u sjajnim, ne korektnim odnosima. Mislim da ti se Čorba sviđao i da nisi sve ono radila iz inata, odgovaralo ti je kako si se ponašala sa njim. Zato sam ti rekla da si folirant. Večeras ću komentarisati za Paulu, jer znam da ti je ona drugarica. I za Cara sam ti govorila, pa si se opet trljala sa njim u izolaciji - rekla je Sandra.

Zadruga

youtubeprintscreen

Zadruga, Foto: youtubeprintscreen

- Aleksandra ne treba da se pravda zbog podele budžeta, uvek se neko ogreši. Meni se ona u početku nije dopadala zbog odnosa sa Borom, posle sam shvatila da tu ne postoji ništa. Slažem se da ne treba da se šalimo za taj Bujanovac, stavićemo tačku na to. Izvinjavam joj se za tu šalu na Rajskom ostrvu. To nije bio najbolji izbor posla, ali svi grešimo - komentarisala je i Milica Kemez.

- Znamo svi šta je Bujanovac, i kakva je to destinacija - vikala je Maja.

- Ne pokreći tu temu, mnogo gore stvari ste radile od prostitucije - rekao je Đedović.

Komentari (2)

Nada

12.04.2021 19:52

Ovaj mali pikavac od Djedovica konstantno dobija informacije iz spoljnoga sveta i zato je tu i ubacen da provocira ucesnike sa saznanjima o njima. On ce vec u sledecoj Zadruzi koja ce mu postati druga kuca zameniti Micu koji ide u penziju ! A o njemu se nista nezna ili ........?

ђура

13.04.2021 05:59

Шта је све у стању да уради ова штеточина . Ликом подсећа на пацова . Одвратан лик.