AFERA BUJANOVAC TRESE ZADRUGU Đedović raskrinkao Aleks i Kemezovu, otkriven nepoznat detalj posle kog više ništa neće biti isto!

Opšta drama u Beloj kući

Marko Đedović
Marko Đedović, Foto: Printscreen

Sandra Rešić naredna je komentarisala podelu budžeta Aleksandre Nikolić:

- Mislim da nisam zaslužila tvoj komentar. Mi smo u sjajnim, ne korektnim odnosima. Mislim da ti se Čorba sviđao i da nisi sve ono radila iz inata, odgovaralo ti je kako si se ponašala sa njim. Zato sam ti rekla da si folirant. Večeras ću komentarisati za Paulu, jer znam da ti je ona drugarica. I za Cara sam ti govorila, pa si se opet trljala sa njim u izolaciji - rekla je Sandra.

Zadruga
Zadruga, Foto: youtubeprintscreen

- Aleksandra ne treba da se pravda zbog podele budžeta, uvek se neko ogreši. Meni se ona u početku nije dopadala zbog odnosa sa Borom, posle sam shvatila da tu ne postoji ništa. Slažem se da ne treba da se šalimo za taj Bujanovac, stavićemo tačku na to. Izvinjavam joj se za tu šalu na Rajskom ostrvu. To nije bio najbolji izbor posla, ali svi grešimo - komentarisala je i Milica Kemez.

- Znamo svi šta je Bujanovac, i kakva je to destinacija - vikala je Maja.

- Ne pokreći tu temu, mnogo gore stvari ste radile od prostitucije - rekao je Đedović.

Karić zapretio da će izneti sve o Aleksandri, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: ђура
    13/04/2021 - 05:59
    Шта је све у стању да уради ова штеточина . Ликом подсећа на пацова . Одвратан лик.
  • Korisnik: Nada
    12/04/2021 - 19:52
    Ovaj mali pikavac od Djedovica konstantno dobija informacije iz spoljnoga sveta i zato je tu i ubacen da provocira ucesnike sa saznanjima o njima. On ce vec u sledecoj Zadruzi koja ce mu postati druga kuca zameniti Micu koji ide u penziju ! A o njemu se nista nezna ili ........?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA