aleksandra nikolić
Screenshot
aleksandra nikolić

Screenshot

aleksandra nikolić , Foto: Screenshot

Voditelja Dušica Jakovljević otvorila je emisiju "Pitanja novinara" i porazgovarala sa predstavnicima sedme sile, a zatim otkrila da će se uskoro desiti nešto zanimljivo u "Zadruzi".

Naime, Aleksandra Nikolić je otišla u Rajski vrt, gde ju je Drvo mudrosti obavestilo da će dobiti poziv sa svojom porodicom i da treba da spremi 1.500 dinara. Aleksandra je otišla do Bele kuće da potraži novac od zadrugara i otkrila da se boji.

Aleksandra Nikolić

PrntScrn

Aleksandra Nikolić, Foto: PrntScrn

Aleksandra je dobila poziv sa mamom.

- Sine, dobro sam, sve je u redu, ti si moj život, ti si moje sve. Super sam, evo sedimo, pijemo kafu, kitimo kuću i jelku. Seka ti radi. Sve je u redu, nadam se da ćeš biti i ti dobro. Šta je bilo, bilo je. Nemoj da te je takla muška ruka, ne želim stres da doživljavam. Dosta je bilo svega, smanji alkohol, moli te tvoja maa - rekla je Aleksandrina mama.

Aleksandra Nikolić

PrntScrn

Aleksandra Nikolić, Foto: PrntScrn

- Ne pijem puno - dodala je Nikolićeva.

- Nemoj, ljubi te mama, vidim ponašanje kada popiješ. Miću gledaj kao oca, nemoj ništa da mu odgovaraš, pozdravićeš ga. Pozdravićeš Boru, pevaj sa njim. Pozdravi Paulu, a Sandru zaduži da te budi. Znaš ko si i šta si! Uskoro će ti slava, sve ti pripremamo. Pozdravi Boru, imate zajedničke fanove iz Franfkurta - dodala je njena majka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: