NIJE ZNALA U ŠTA SE UPUŠTA Dragana kroz suze priznala da joj je Stefan prvi posle muža, Tomović je posavetovao o sledećem potezu (VIDEO)

Gorke suze.

dragana
Foto: Printscreen

Dragana Mitrović je nakon saznanja da su se njen bivši Stefan Šebez i Ivana Marinković smuvali, počela da plače, pa se izjadala Vladimiru Tomoviću, koji joj je dao savete zlata vredne.

- Ona je meni dolazila, plakala, onda mi se izvinjavala, ne znam, razočarala sam se. Samo taj čin, nekako, desilo se sve to juče, i on je odmah bio sa njom, ali sam negde očekivala da će mi prići kao žena. Ono, kao žena ženi - rekla je Dragana.

- To je devojka koja je od početka flertovala sa njih deset, ko je hteo mogao je da bude sa njom. Sutra kada dođu pitanja, budi dostojanstvena, i seti se da je on opsovao tvoju porodicu. Samo ispričaj svoju priču, nemoj da se ponižavaš. Da li ti se izvinio? - pitao je Tomović.

- Juče su svi stali u njegovu odbranu, ja smao čekam klip, a nije mi se izvinio. Okej, ja sam pogrešila jer sam prosula sok - dodala je Dragana.

- Samo nemoj da pričaš sa ljudima, i da ko neka tetka svima pričaš. Ona je za sebe, ti si za sebe. Ja sam neke stvari rekao odavno još - objasnio je Tomović.

- Najteže mi je što sam to dozvolila, ja sam posle muža sama dve godine, ovo je prva veza, nije vredan, razmeš me - rekla je kroz suze Dragana.

- Ponizićeš se, ako opet budeš sa njim, samo tada - savetovao je Vladimir. 

Dragana Mitrović u ljubavnom zanosu, pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: ђура
  02/12/2020 - 18:49
  Нека неко каже Стефану да затвори уста .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi