Filip Car
Printscreen/Youtube
Filip Car

Printscreen/Youtube

Filip Car, Foto: Printscreen/Youtube

- Car je neko ko je bio omiljen, do najomraženijeg, ali to je njegov problem i ponašanje, pripisuju vam epitete da ste foliranti. Ušao je na početku, dža bu, pa je bio mala maca, pa sad opet, jedina stvar koja se promenila jeste što je izašao Vladimir Tomović. Da je bio ovakav dok je Vladimir bio tu, sve bi bilo u redu - pričao je Đedović.

- Ja treba do zadnjeg dana da trpim Minine provokacije, ja treba ovo, ono, ili da dođem do toga da budem diskvalifikovan! Ništa se nije promenilo kod mene, samo to da sam u momentima ojačao, da mogu ćutati u nekim stvarima, da ja ne znam da je moja prijateljica rekla nešto, pa napravim štetu nekome. Za pola sata me provocira onaj skot, 100 situacija mi se dešava - pravdao se Car.

- Nek je ona najgora, ali ti nisi čovek od principa i karaktera, kakvim si se ti predstavio, tebi su se dešavale gore situacije, onda ćutiš do kraja! - uzvratio je Marko.

- Kad budeš imao sitaucije sa curama kao ja, ja sam imao onoliko devojaka! - rekao je Filip.

- Ako ti Cveletu opališ šamar zbog krema, a ne smeš Vladimiru da kažeš, to govori o tebi! Šaltaju se kako im odgovara - rekla je Rialda.

- Tebi je Janjuš zamerio ono sa Majom, pa si ti nastavio - nastavio je Marko.

- Ja sam ga pitao to za Minu i Vladimira da leže zajedno, ali on to nije skapirao kada sam ga pitao! A isto tako je Janjuš zamerio manju stvar Filipu za Maju, pa isto tako - ubacio se Stefan Karić.

- Mene to ne zanima! Ti si sa devojkom, kao ja sa Minom u najgorem mogućem odnosu i ta devojka ide u tuđi krevet.... - pravdao se Car.

- Ja sam gledala kako mu pušiš k*rac, sreća, pa je otišao! To je možda tvoje prirodno stanište, ali ja to podržavam 100% - odbrusila je Rialda.

- Dabogda u životu uvek tako reagovao, ali ja zbog tog ne pušenja, ja sam zbog Vladimira izgubio honorar! - poručio je Car.

- Toliko si se pokazao da imaš pet krivičnih prijava iz prošle veze, a ja imam glasovne poruke. Imaš prijave za silovanje, lomljenje... - tvrdio je Đedović.