SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Glamurozna vila bivše učesnice Zadruge ostavlja bez daha, Monika se pohvalila kadrovima iz raskošne kuće! (VIDEO)

Horvatova se vratila u rodnu Hrvatsku, a sa fanovima je odmah podelila delić atmosfere

Monika Horvat boravila je u "Zadruzi" punih osam meseci, a nekoliko dana nakon izbacivanja provela je u srpskoj prestonici, gde je obilazila popularne beogradske restorane i šetališta, a potom se sa sestrom i majkom, koje su došle po nju, uputila u Hrvatsku.

Ona je jedva dočekala da stigne u rodnu Crikvenicu, gde je odmah pala u zagrljaj svom ocu, a prvi susret posle osam meseci ekranizovala je i podelila sa pratiocima na Instagramu.

Monika je tom prilikom pokazala i kako joj izgleda raskošna porodična kuća na hrvatskom primorju, što je izazvalo mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Njeni pratioci ostali su očarani kako eksterijerom, tako i enterijerom Monikine kuće - "na prvu" ih je osvojio ogroman, svetao dnevni boravak u kom se, očekivano, "Zadruga" neprestano prati, kao i trpezarija koja je najčešće mesto okupljanja Horvatovih. Bez daha ostavlja i prostrani balkon s pogledom na more, koje je Moniki veoma nedostajalo, a nakon obilaska prizemlja brže-bolje je otišla u svoju devojačku sobu, koja je takođe bila tip-top sređena.

Prostrani krevet zauzima središnji deo njene sobe, a posebno mesto zauzima stočić za šminkanje. Ipak, ono što je svima zapalo za oko jeste to što se gotovo u svakom ćošku Monikine kuće nalazi bar po nekoliko flaša šampanjca, te im pića za slavlje povodom njenog povratka definitivno neće manjkati!

Janjuš i Monika ušli u žestok sukob, čašćavali se brutalnim uvredama, a detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  29/04/2021 - 18:40
  I koga sada to interesuje ? Slikas se bilo gde i kazes da je tvoje !
  • Nada @Nada
   29/04/2021 - 21:28
   gluplji komentar i vecu ljubomoru nisam vidjela, pa tata je cekao , vidi se da je njena kuca à i na instagramu imaju slike od prije, vi se userite u svojoj zlobi kozo jedna
  • Nada @Nada
   29/04/2021 - 23:03
   Koza ti je majka koja te rodila ! Eto ti te tvoje lezbejke !
  • ... @Nada
   30/04/2021 - 02:01
   Nado tvoja mama je koza ,vidi ti se po vokabularu,a vidi se da ti fali one stvari,pa histerises po portalima
UČITAJ JOŠ KOMENTARA