Zadrugari
Printscreen/Youtube
Zadrugari

Printscreen/Youtube

Zadrugari, Foto: Printscreen/Youtube

Pre nekoliko dana, Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele napustili su pab, a juče je i Mišel Gvozdenović odlučio da se preseli u spavaću sobu. Ostatak ekipe komentarisao je ova dešavanja, a nisu bili blagonakloni prema svojim cimerima:

- Ti nisi prozvao bilo koga, nego si rekao da svi ljudi koji dolaze u pab treba da povedu malo više računa - rekla je Dragana.

- Anja pije i ostavi čašu, pa dođe sutra i pita šta će njena šolja tu. Nemoj da me za*ebavaš... Razočarenje su! Video sam ja kakvi su po pitanju hrane i novca - govorio je Kristijan.

- Kada je Kristijan izašao juče, Anja je rekla kako joj je Kristijan pretio i mafijao. Zašto mu to nisu rekli dok je bio tu?! - složila se Kristina.

- Vidim ja tu skrivenu finoću. Meni je žao, jer ih stvarno volim - objašnjavao je Kristijan.

Zatim se ekipi pridružio i Branislav Radonić Brendon, koji je odmah došao u sukob sa Draganom Mitrović:

- Ti si isto bezobrazan, ne dozvoljavam da mi kradeš - rekla je Dragana.

- Onda treba da nađeš psa - rekao joj je Brendon.

Podsetimo, Kristijan je pre nekoliko dana javno poljubio Kristinu Spalević i prevario ženu, sve se to dešavalo na žurki nakon koje su se pravili da se ništa nije desilo.

Komentari (2)

Nada

18.04.2021 19:07

Postavila bih Mitrovicu jedno glasno i jasno pitanje zasto uopste neko spava u pabu ? Kristijanu bi bilo bolje da spava u zatvoru gde je i navikao. On je besplatna kucna pomocnica i sudopera , samo jos suknju da obuce - neka se ne nada pobedi ! Njega treba staviti za slugu i ne bojati se jer je on pickica ! Dosta privilegije klosarima !

Vlaja

19.04.2021 13:10

Napolje nasilnici!