"MOMCI SU JE ZLOSTAVLJALI I TUKLI!" Isplivala dugo čuvana tajna kontoroverzne takmičare: Zadrugarka preživljavala jezive traume! (VIDEO)

Aleksandra je ovo želela da čuje od Cara, za kog je ranije rekla da nikada više neće imati ništa s njim!

Zadruga 4
Foto: Alo.rs

Nakon što je dobila pitanje od Miljane Kulić zbog kog je završila u suzama, Monika Horvat je podigla Aleksandru Nikolić tokom "Igre istine" od koje je želela da čuje da li postoji šansa da se Aleksandra i Filip pomire.

- Filip i ja nećemo više nikada ništa imati. Spopada svaku devojku ovde, mogu da ispadnem jednom budala, ali više ne. Smatram da sam ispala budala - rekla je Aleksandra, a onda pitala Filipa:

- Kaži nam kakva su tvoja osećanja prema Moniki - zanimalo je Aleksandru.

- S moje strane totalno prijateljstvo, kao i sa njene. Sve je lepo rekla. Imamo totalno prijateljski odnos, nikad s*ks nismo imali. Imali smo vezu neku u osnovnoj, kada smo bili deca. Apsolutno nikakvu ljubomoru ne osećam prema Matoroj, možda se ja postavljam zaštitnički prema njoj zato što znam neke stvari koje je prošla s neka dva muškarca. Aleksandra, ti si rekla svoje, ti imaš neke loše osobine, nismo jedno za drugo i ja ću se truditi da ti više ne priđem - pričao je Car.

Filip Car
Foto: Printscreen

- Žena ima averziju prema muškarcima jer ju je momak zlostavljao i tukao. Sledeći momak je uradio isto, a možda čak i gore. Sa mnom je spavala kao sestra noći i noći, a da se nismo dodirnuli - dodao je Car.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi