Ivana Aleksić, Ša, Nenad Aleksić
printscreen

Naime, reperu su u sredu dostavljeni papiri u Zadrugu i on bi danas trebalo da se posavetuje sa advokatom kako da podeli imovinu.

Budući da je reper u rijalitiju i nema pristup društvenim mrežama na njegovom Instagram profilu i dalje stoji fotografija sa njihovog venčanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ☆ NIKO NIKO KAO SHA ☆ (@sha.daily_365)

Nenad je na svadbi nosio plave pantalone koje je upario sa sakoom, a ispod toga imao jeu belu majicu, dok se Ivana, sa druge strane, opredelila za klasiku i ispoštovala sve običaje.

- Mene kupiš kad mi pružiš ruku koju ti nisam tražila, a trebala mi je. Jutro...  napisala je Ivana na svom Instagram storiju.

- Tomović je pošten čovek, koji zarađuje svoj dinar, ružno je što Tara ovo kaže - ustao je Golubović.

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić

PrntScrn

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić, Foto: PrntScrn

- Ja sam poznavao tu osobu (Ivanu), sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlašćenje, ne znam ko je ta osoba, ne poznajem je. To je osoba koju stvarno ne poznajem. Najiskrenije je poznajem... Hoću sa bankom i advokatom da vidim sve. Sa mojim novcem niko nema pravo da se igra - govorio je Ša.

- Žena ima pravo da radi šta hoće, dao si joj ovlašćenje - istakla je Miljana.

- I ona je udata žena, isto preljubnica, nije ništa bolja od mene - nastavio je reper.

Komentari (2)

Jeca

29.04.2021 13:27

Sa je veoma ogranicena osoba a mediji od Ivane prave ono sto nije...Zasto Sa drze u uverenju da je Ivana preljubnica a ona je taj brak maksimalno ispostovala i jos uvek to cine. Sa je izgubio ZLATO!

ona

29.04.2021 14:25

podela imovine je odvojen postupak od razvoda, ne ide to zajedno