Iva nakon što je dala pare, ostala bez stana i poručila sledeće: Moraće da odgovara! (VIDEO)
alo.rs
Iva Grgurić i Filip Đukić
Iva Grgurić i Filip Đukić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Iva je videla luksuznu nekretninu za izdavanje na Fejsbuku i pomislila kako je to idealan životni prostor za nju i Filipa. Kontaktirala je ženu koja se navodno bavi izdavanjem stanova, a onda joj je ova objasnila kako je interesovanje za stan ogromno i da, ukoliko je zaista ozbiljna u nameri da ga iznajmi, mora odmah da joj uplati novac, što je Iva i učinila - ispričao je izvor blizak Hrvatici za „Alo!“ i dodao:

- Ivi je bilo čudno to što žena ne dozvoljava da se stan vidi lično, a komunicirale su putem video-poziva. Navodna agentkinja za nekretnine joj je pokazala i svog sina, pa je Grgurićeva bila ubeđena da je u pitanju ozbiljna porodična žena, a ne prevarant - dodaje izvor.

Iva Grgurić i Filip Đukić
Iva Grgurić i Filip Đukić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Istina je da sam prevarena i vrlo sam uznemirena zbog svega što mi se desilo. Još uvek ne mogu da poverujem čime se ljudi sve služe - potvrdila nam je Iva da je nasamarena kao nikad pre.

- O iznosu koji sam joj uplatila ne bih da pričam, ali bih volela da upozorim sve ljude da ovako nešto i njima može da se desi. Podatke žene koja me je prevarila imam, kao i uplatnicu koju sam sačuvala. Novac sam joj uplatila preko postneta, pa postoji trag o tome. Imam i njene fotografije, kao i broj telefona. Moraće da odgovara - kaže Iva za „Alo!“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (7)

ČUPKO I'opet ČUPKO

12.01.2021 10:53

Ma ja sam primetio da je glupa ali ne toliko o Da li je oni konjski zubi ko pastuva kad se pari

nikola

12.01.2021 11:35

jel ti naucio decko da prica kad kaze "neznam kako da ti objasnim TEBRA" I dali te je blam sto se krevelji u kameru i pravi skeceve kao pravi muskarac u kameru, koji nema skole i nikad nije isao u vojsku

dejan

12.01.2021 11:38

dali ti je " decko " naucio da prica "ne znam kako da ti objasnim TEBRA" dali te je blam sto ti se decko krevelji u kameru i kao pravi muskarac pravi skeceve u kamere nema dana radnog staza niti moze bilo gde da radi nema dana vojske niti pameti da pokrene bilo kakav privatni biznis cestitam na izboru iva

Vuk

12.01.2021 12:29

dok je vukova biće i ovaca za "šišanje"

Jovan

12.01.2021 13:28

Nije bitno dali je to Iva Grgurić ili bilo ko toj prevarntkinji verovatno nije prvi put da vara pod hitno je uhapsiti i strogo kazniti !

Ninao66

12.01.2021 15:05

Koja glupaca, iznajmila stan, a da ga nije videla.