SVE JE SPREMNO ZA OBRAČUN? Ivana Aleksić ulazi u "Zadrugu", dobila ponudu da uđe kod muža i ljubavnice? Ako pristane Nenadu i Tari će zauvek zagorčati život!

"Teško je podnela sve što se desilo, mnogo teško. Ivana je van tih dešavanja, posvećena je porodici i poslu, jako je kuturna i fina. Nenadova javna prevara ju je dotukla, tek nedavno je počela u neku ruku normalno da funkcioniše", ističe dobro obavešten izvor

Ivana Aleksić
Ivana Aleksić, Foto: Jošida Masanori

Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga je navodno dobila priliku da postane učesnik rijalitija i sa njima se suoči pred kamerama.

Veza Tare Simov i oženjenog Nenada Aleksića Ša puna je trzavica i burnih svađa, a situacija bi se dodatno zakuvala kada bi im se u Beloj kući pridružila reperova žena Ivana Aleksić. Niame, ona je navodno dobila ponudu da postane deo rijalitija i za sada je nije prihvatila, već navodhno strpljivo čeka da joj muž izađe kako bi se razvela. Međutim, pitanje je da li bi odluku promenila ako bi joj strpljenju došao kraj.

- Ivani su dali ponudu da uđe u “Zadrugu” i da se tamo obračuna sa mužem i njegovom ljubavnicom. Iako je pozamašan honorar bio u pitanju, za sada to nije prihvatila, kategorično je odbila, ali kako je situacija oko Nenada i Tare iz dana u dan sve gora ko zna šta može da se desi i da li će to uticati na Ivaninu odluku. Njen ulazak u rijaliti bi naprravio kuršlus, Nenad o tome ne razmišlja i pitanje je kako bi reagovao i da li bi se pravdao za preljubu. Ivana nije bila ni za to da on uđe u rijaliti, ali mu je verovala i na kraju pružila podršku, ostala uz njega, što se ispostavilo kao loša odluka - otkriva naš izvor i dodaje:

- Teško je podnela sve što se desilo, mnogo teško. Ivana je van tih dešavanja, posvećena je porodici i poslu, jako je kuturna i fina. Nenadova javna prevara ju je dotukla, tek nedavno je počela u neku ruku normalno da funkcioniše. I dalje čuje sa njegovom porodicom, pored svega što se desilo ostali su u dobrim odnosima.

Sve o definitivnom raskidu, Tare i oženjenog repera i zbog čega su stavili tačku na vezu, čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Mnogi komentarišu da Ivana nikada nije lepše izgledala, što se može i zaključiti sudeći po video snimku.

Povezane vesti

 • Korisnik: Jeca
  11/04/2021 - 18:38
  Ivana treba da udje u zadrugu, ne da bi povratila muza nego da pokaze kako izgleda jedna dama, jedna kraljica a i da sebi od honorara kupi stan i ostane nezavisna a Sa da vidi, koga je izgubio!
 • Korisnik: Ivan
  11/04/2021 - 12:40
  Ponavljaju se. Ivana nije Kija. A ni Šarov nije Sloba. Sve više liče na grozne Parove.
 • Korisnik: Nada
  11/04/2021 - 09:58
  Ivana nema potrebe da se bruka jer su u Zadruzi samo olosi pokupljeni sa ulice a ona tom svetu ne pripada !
  • FUJ @Nada
   11/04/2021 - 12:23
   ZNACI IPAK JE DOGOVOR SPOLJA ? ONA GLUMI KIJU, NENAD GLUMATA SLOBU A TARA JE LJULJETA?...DOSAAAADNOOOOOOO....
  • Smokva @Nada
   11/04/2021 - 12:56
   Ako im ne pripada, što je živela sa ološem toliko godina?
 • Korisnik: Nemoj
  11/04/2021 - 08:58
  Ivana ulaziti u Zadrugu radi svoj posao. Sto ti treba bruka i stres. Cuvaj zdravlje mlada si jos. Vratice se Sa tebi i moliti da se pomirite.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA