NAKON SPEKULACIJA DA JE SA TOMOVIĆEM Ivana Aleksić zaintrigirala novom objavom i pokrenula lavinu komentara, svi se pitaju kome su upućene ove reči (FOTO)

Klupko se odmotava

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, koju je reper prevario sa starletom Tarom Simov objavila je snimak iz svog salona, a reči pesme koju je pevala njena drugarica Višnja Petrović, zaintrigirala je sve.

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša
Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, Foto: Instagram/Printscreen

- Obe ruke mi bile u vatri, srce naravno prekasno shvati, za tebe dala zadnju kap krvi, za mene poslednji i prvi. A ja večno druga ti bila, ono kamen, a ti misliš svila, iako srce nije mi celo, opet te poželelo - reči su pesme koje je danas objavila Ivana, te se nagađa da su upućene njenom bivšem suprugu koji je trenutno u "Zadruzi 4".

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša
Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, Foto: Instagram/Printscreen

Podsetimo, Ivana se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog navodne veze sa Crnogorcem Vladimirom Tomoviće, što je on kategorično demantovao.

- Ivana je divna žena koja ne zaslužuje da bude isprljana ovakvim tekstovima koji izlaze jer ja nju i ne poznajem lično. Ako su par komentara znak da smo u vezi onda je stanje uma danas na tankim granama - rekao je Tomović za “Blic”.

Pogledajte OVDE detalje poslednjeg fizičkog obračuna Tare i Ša, pljuvanje, pa davljenje doveli do kolapsa u odnosu, ima li kraja ovome?

Povezane vesti

  • Korisnik: Dino
    22/04/2021 - 07:23
    Ivana nema nikakvog muškarca. Samo napred hrabra ženo. Nadam se da nisi deo paklenog plana Šašavog Šarova
UČITAJ JOŠ KOMENTARA