"Zadruga 4"
Printscreen/YouTube

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Ovde su očigledne dve, tri, četiri struje i ne trebaju da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primetio animozitet i u pravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom devojkom posle nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu - rekao je Kristijan, a onda je ustao i Tomović.

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao, pop*šavam se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čoveka i slobodnu devojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvredila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao - pravdao se Tomović.

Tomović i Kristijan su se potom sukobili oko izdržljivosti, a situacija je eskalirala do te mere da je obezbeđenje moralo da reaguje.

- On ima animozitet prema meni, zato što normalno hodam, ja vežbam da bih bio zdrav. Ja se tebe ne bojim! Ti sve svodiš na te teme - dobacio je Vladimir.

Printscreen/YouTube

 Foto: Printscreen/YouTube

- Ja znam da si p*čkica u duši! Ovo što radiš, ovaj šoubiznis, ja od ovoga dobijam pare. Ćuti klošaru, u gipsanim čarašama izlaziš i u dresu od 8 evra. Ti si pokvaren čovek. Ovo što je bilo između nas, ja čekam, ja sam stara sačekuša, ja gledam četiri godine - odbrusio je Golubović.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Pročitajte još:

Komentari (2)

XXL

15.09.2020 20:46

Ovaj bre Kiki svima preti nekim sačekivanjem. Kako ih sve pamti ili mu neko zapisuje?

Anastasijab

16.09.2020 09:10

Izbaciti ovog propalog ološa Kikija.....PETICIJA za izbacivanje