"UVEK JE NAMRGOĐENA, I STALNO SE SVAĐAJU" Komšije Anabele i Andreja Atijasa progovorile o njihovom odnosu, pa otkrile da li je Miljković bio u njihovom stanu

Istina

Anabela Atijas
Foto: YouTube/printscreen

U medijima je danima glavna tema trudnoća Lune Đogani koja je srećne vesti dočekala u krugu porodice. S obzirom na to da njen partner Marko Miljković i Lunina mama Anabela nisu u dobrim odnosima, odlučili smo da se zaputimo u pevačicin komšiluk kako bismo proverili da li su se pomirili.

Komšijskih tračeva bilo je na pretek, a jedna od prvih komšinica otkriva da Anabelu često sreće u ulazu zgrade, ali da Marka nije viđala.

- Sve ja to pratim jer sam bila veliki fan treće sezone „Zadruge“. Anabela je obično namrgođena kada prođe, ali javi se. Makar tada stavi osmeh na lice i odglumi, ali vidi se da je nešto tišti. Kao da je neki problemi uništavaju i izjedaju, tako deluje. Mislila sam da će se pomiriti sa Markom, ali on ovde ne dolazi. Luna je svratila nekoliko puta pre nego što su svi saznali da je trudna, međutim Miljkovića nije sa njom bilo ni na vidiku. Ne znam šta će tu biti, možda ih sada beba pomiri – kaže komšinica iz ulaza, dok komšija iz zgrade pored tvrdi da Anabela i Andrej retko kada izlaze iz svog doma.

Andrej Anabela
 Foto: E-stock

- Sretnem ih, ali samo nešto kratko. Uđu u automobil i ne vrate se do večeri, verovatno su stalno u gradu i završavaju svoje obaveze. Anabela voli da porani, odvede ćerkicu u vrtić, a nakon toga se kasno vrati. Pristojna žena, ne javi mi se, ali se ne javim ni ja njoj. Zašto bismo se uopšte javljali, pa nismo mi prijatelji? – rekao je komšija iz susedne zgrade.

Gospođa koja živi u istoj zgradi gde Anabela i Atijas, zapravo joj je stan blizu njihovog pa, kako kaže, čuje porodične svađe.

- Kao i svaki bračni par, tako i oni imaju nesuglasice. Čuje se ponekad kada se posvađaju, ali nije to ništa nenormalno. Ako se vole, moraju malo i da se svađaju. Da ja znam, nije u poslednje vreme bilo nekih većih problema, mislim na nadležne organe koji intervenišu. Često zajedno izlaze iz zgrade, a onda kada se rastanu poljube se u usta i svako krene svojim putem. Često prošeta kuče koje je medeno, vodi brigu o njemu kao da joj je dete. Čitala sam da su to neke skupe vrste, tako da me ne čudi što ga gleda kao malo vode na dlanu – zaključuje pevačicina komšinica.

Komšije kažu da im je bilo žao kada se rastala od Andreja jer bez obzira na sve vidi se da se vole. Pojedini ističu da se Andrej dosta smirio, da te ne provodi više dane u obližnjim kafićima, ali da ih neretko vide u žučnoj svađi na ulici, koja se završi mirno.

Povezane vesti

  • Korisnik: Dzole
    31/10/2020 - 07:58
    Vodite ih svaki dan u perionicu.
  • Korisnik: Mladen
    31/10/2020 - 07:57
    Nećete je oprati dok je živa.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA