DOK SE BEBA RITA U STOMAKU Luna Đogani u 7.mesecu trudnoće tepa svojoj nerođenoj naslednici, emotivni trenutak podelila sa svima (FOTO)

Iako uživa u trudničkim danima, Luna jedva čeka da im se Mia pridruži

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Printscreen/ Instagram

Luna Đogani presrećna je otkako je saznala da će postati majka, pa sad uživa u trudničkim danima i redovno obaveštava pratioce o napredovanju bebe u stomaku.

Bivša rijaliti pobednica je u sedmom mesecu trudnoće pa je pokazala kako joj se beba rita u stomaku i oduševila sve na Instagramu, koji jedva čekaju da Đoganijeva dobije devojčicu.

- Koliko te volim, napisala je Luna na Instagramu.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Instagram/Printscreen

Podsećamo, Luna će dobiti devojčicu sa Markom Miljkovićem, kojoj su rešili da daju ime Mia. Luna je pričala i kada je saznala da će postati majka.

- Ja sam osećala da sam trudna, ali sam se plašila da uradim test, a Marko me naterao. Prošlo je 10 dana otkako nisam dobila ciklus, a mama je samo rekla: 'Kako bih volela da rodiš bebu.' Mi smo se pre toga viđale, ona je samo to tada pomenula, a ja sam joj rekla da ću uraditi test, rekla je na početku trudnoće u "Premijeri".

Pogledajte OVDE  kako je Vesna Đogani izgledala s kraja devedesetih, kad je uplovila u ljubavnu romansu sa denserom Đoletom

Povezane vesti

  • Korisnik: Nada
    02/03/2021 - 19:04
    Po svaku cenu hoce da se pise o njoj - presedne mi prvo dorucak, pa rucak i na kraju vecera i posle vec sutradan jovo-nanovo. Ona je stvarno umislila da je VIP licnost - hahaha
  • Korisnik: Jeca
    02/03/2021 - 12:26
    "Rita se". Ovo su monstrumi. Zar ni jedna majka na kugli zemaljskoj nije majka nego samo "ova"???
UČITAJ JOŠ KOMENTARA