NIŠTA IM NIJE SVETO! Maja i Janjuš u nikad žešćoj vreloj akciji, zgrozili javnost se*som na veliki praznik!

Nakon turbulentnih i brutalnih svađa, ovaj par je zakopao ratne sekire, a ovim potezom navukli su gnev javnosti

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su nakon emisije otišli u rehab da se odmore, ali su pre spavanja odlučili da jedno drugom pruže zadovoljstvo.

Maja se pridružila Janjušu u krevetu, pa se pokrili jorganom, a onda se prepustili strastima, kao što smo već mnogo puta imali prilike da vidimo. Naime, prošle sezone, isti ovaj čin razljutio je kako zadrugare, tako i naciju, se*s Mine i Mensura osuđen je do srži čak i od strane Maje Marinković, a ista ona je ove godine dopustila sebi istu grešku.

Maja i Sanja se polugole pojavile u emisiji, a detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Pera Detlic
  02/05/2021 - 15:28
  Neka ubace Zmaja od Sipova da zene osete sta je pastuv.
 • Korisnik: Zana
  01/05/2021 - 11:04
  Boze , koliko je ovaj covek nedosledan, koliko ne drzi od izgovorenog ? Praznoglav , lazljiv , bedan. On - neizivljena konjina i ova nimfomanka , nemaju mozga zajedno ni grama . Dosta nam je ovih zivotinja koji se po ceo dan sexsaju i svadjaju , a jos za to dobijaju i pare. Zivotinje napolje , u KAVEZ , pa nek se tamo j**u i tuku do iznemoglosti , dok ne crknu , jer drugo nista i ne znaju!
 • Korisnik: Nada
  01/05/2021 - 10:53
  Od kada su se rodili njima nista nije sveto pa cak ni ovakve svetinje - cekam samo da se snimi i jedan pornic bez pokrivaca na glavama sto je i moguce ! Otpad ljudskoga roda. kako ce ziveti sa tim kada se Zadruga zavrsi i izadju na ulicu ?
 • Korisnik: ђура
  01/05/2021 - 07:06
  Празноглави нилски коњ са празноглавом кобилом.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA