Maja i Janjuš
printscreen
Maja i Janjuš

printscreen

Maja i Janjuš, Foto: printscreen

- Slušaj Majo, da ti objasnim jednu stvar, je l' tebe nije sramota ovoga što radiš? Zgadila si mi se, želim da me ostaviš na miru! - rekao je Janjuš.


- Moram da ti priznam nešto, ti si toliko slab na mene, da je to bolesno! - uzvratila je zadrugarka.

- Bolesna si, prijaviću te odmah čim izađem! Što si radila te stvari? Što imaš ludilo? Zbog čega, nije mi jasno? Majo, nisi dobro! Ja volim nekog, kog sam sj*bao sa tobom! Isprala si mi mozak! Ja sam budala - upitao je Janjuš.

- Šta će ti reći mlada za ovo, bio si nevaljao! - našalila sa Marinkovićeva, a potom pomazila Janjuša, tamo gde je osetljiv.

- Želela sam da mi budeš muž i da mi napraviš dete - odbrusila je Maja. Ja se sprdam sa tobom, evo, veruj mi, pitaj sutra ljude - nastavio je Janjušević. Koliko me voliš? - upitao je Janjuš.

- Koliko ti mene voliš? Je l' te nije sramota da đuskaš onako, priznaj?! - nastavila je Maja.

- Majo, ja sam se zaljubio u devojku, mnogo je dobra! Osoba mi mnogo prija! Ja volim svoju ženu, ali ja ovde neću biti ni sa kim, ja se sprdam sa tobom - tvrdio je Marko.

Maja i Janjuš nastavili su svoju raspravu, pa pokušali da reše sve razmirice kako bi funkcionisali normalno do kraja rijalitija.

- Ja ti garantujem da ti je teško, ne znam kako da ti bude bolje, nećeš da slušaš.Misliš da si najpametnija - govorio je Janjuš.

- Ništa, biću budala kao i dosad za sve u životu - rekla je Maja.

 - Ajde budi jednom iskrena u životu, reci šta bi volela? Otvori dušu - pitao je Janjuš.


- Nije mi dobro. Stvarno misliš da sam normalna? - pitala je Maja.

- Je l' bi volela da budeš sa mnom i da se pomirimo? - pitao je Janjuš.

- Ti i ja posle svega. Ne. Posle svega što si uradio, naš bolestan odnos, ti misliš da je to zdravo? - pitala je Maja.

- Ti si Bog. Šta da ti odgovorim. Moram nešto da ti kažem. Nisi dobro. Ćeš da legneš kod mene? Sve si sje*ala. Žao mi je majke mi. Neću da te nerviram, ne diram te, ništa ti ne govorim. Moramo da rešimo neke stvari, te svađe. Znam da ti je žao i krivo, nemoj da plačeš. Neću te dirati do kraja, ja sam takav. Jesam bio loš prema tebi? Šta bi ti najviše odgovaralo da budemo u normalnim odnosima? - pitao je Marko.

- Jesi. Ne znam. Imaš zadatak večeras? Kako normalan? - izbegavala je odgovor Maja.

- Iskreno, imam malo drugu priču ja. Ja sam mnogo zavoleo Aleks, i mnogo mi je draga postala, ali nisam se zaljubio. Želim da s njom da nastavim taj odnos, a tebi da objasnim. Kakva si ovde ispala prema meni, ti i dalje lažeš devojko. Hoćeš li prestati da lažeš? - pitao je Janjuš i dodao:

- Mučim te, kao što si ti mene mučila godinu dana.

Pročitajte još