Miljana i Danijel
printscreen
Miljana i Danijel

printscreen

Miljana i Danijel, Foto: printscreen

- Pre svega moram da vam kažem da ja njegovu vezu uopšte ne podržavam, to je takva sramota. Ja mog sina ne prepoznajem uopšte. Ne odgovara mi ta veza nikako. Čuli smo da je on rekao da mi podržavamo Miljanu u rijalitiju, to je njemu izletelo! Njemu ne priliči da bude sa njom, on je momak koji je imao lepe devojke, visoke, normalne. On ne voli cigare, a sada je ušao u vezi sa osobom koja ne gasi cigaru - kaže Danijela i dodaje:

- Ukoliko nastavi sa svojim ponašanjem, cela porodica će ga se odreći. Nadam se da će on to shvatiti, jer ako nastavi vezu sa njom, mi ćemo ga se odreći, i ja i moj suprug i njegov brat! Verujte mi, razočarani smo! To tamo nije moje dete - zaključila je Danijelova mama.

Miljana Kulić

youtubeprintscreen

Miljana Kulić, Foto: youtubeprintscreen

Brat Danijela Višića, Alen Višić identičnog je razmišljanja:

- Svi njegovi prijatelji i porodica su razočarani, gadi nam se sve, taj odnos, to njihovo ljubljene, to je sramota. Možda je on to uradio zbog igre, ali to mi nije normalno, on nije isti tamo kakav je napolju. Kod kuće smo prestali da gledamo Zadrugu, jer nam se gadi to sve, povraća nam se bukvalno kada vidimo da se ljube. Majka nam je na lekovima zbog toga. Molimo se da što prekine tu vezu sa njom, inače ćemo ga se odreći javno, i neće imati gde da se vrati jer to je sramota - kaže Alen.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Bocko

18.02.2021 19:49

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Nada

18.02.2021 19:49

Ahahahaha odrecicete se njega ? Pa vi znate kakav je on ! Sve ce isplivati - dali se on zvalavi sa Miljanom ili nekom drugom sve mu je to isto - mora imati pricu !

cacanin

18.02.2021 20:53

Najveci ljigavac u zadruzi, videlo se još u studiju...

Sale

19.02.2021 01:25

@cacanin - Nije ni majka bolja, njene reci sve govore, sve njegove devojke su bile visoke, pametne, znaci niske devojke su glupe. Kakva majka takav sin?