NE SME DA NAPUSTI BOLNICU! Marija Kulić se oglasila nakon operacije, kroz suze i jecaje obratila se produkciji i Miljani ovim rečima!

Ona i Siniša Kulić operisani su isti dan, još uvek su u bolnici

Miljana Kulić, Marija Kulić
Miljana Kulić, Marija Kulić, Foto: Printscreen

Marija Kulić i njen suprug Siniša Kulić operisani su u ponedeljak u niškoj bolnici. Marija je operisala rak limfne žlezde, dok je Siniša imao laringsonov tumor, pa se i on našao na operacionom stolu

Kako Marija poručuje za "Blic" kroz plač i jecaje iz bolnice, za sada se oboje osećaju dobro.

- Pored sjajnih hirurga moram da budem dobro. Tu su reči utehe i sve ono što je potrebno da se osećamo dobro - poručuje Marija za "Blic".

- Jos uvek smo u bolnici, ali se osećamo dobro. Trenuto je svuda korona, a i tu su rane koja su nam otežavajuća okolnost kako bismo napustili bolnicu. Nadam se da će produkcija dati Miljani da me vidi i čuje, sigurno će joj biti bolje - kaže Kulićeva koja se zahvaljuje doktorima i njihovom timu na posvećenosti.

- Neverovatan stručni kadar i osoblje, od direktora, hirurga, medicinskih sestara, apsolutno na najvišem nivou i na maksilofacijalnoj i na ORL hirurgiji. Doktor Krasić i Stojanov operisali su mene i Sinišu u istom danu, perfektno - zaključuje nekadašnja učesnica "Zadruge" za "Blic".

Pogledajte OVDE kakva drama se odvija u Beloj Kući, kad pomislite da ne može gore, zadrugari su tu da vas demantuju.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  07/04/2021 - 20:59
  A sta ces onda u Tursku ?
  • ... @Nada
   08/04/2021 - 00:49
   majmune na liječenje
UČITAJ JOŠ KOMENTARA