Marija Siniša Miljana Kulić
E-stock
Marija Siniša Miljana Kulić

E-stock

Marija Siniša Miljana Kulić, Foto: E-stock

- Danas sam imala kontrolu. Stiglo me je sve. Sada ću biti najjača, dosta sam histerisala, više neću! Jednostavno, eto, saznala sam neke stvari, tata ima rak grla, on neće da ide na operaciju jer ne želi takav život. Mama je na histopatologiji za štitnu žlezdu ima neke čvorove, doktorki se ne sviđa nalaz. Ne znam gde se nalazim, krivim sebe, bila sam sebična. Samo sam razmišljala o sebi. Rešila sam da poslušam mamu, da budem nasmejana, našminkana, da budem jaka kao inače u životu - rekla je Miljana.

- Vezano za odnos sa Danijelom, kaži čega te je bilo sramota u vezi sa njim, i kako komentarišeš njegove lovačke priče? Za tri dana je bacio oku na Sanju, Natašu, Anu? - dodala je novinarka.

- Sa njim ništa nisma glumila, svideo mi se, počela sam da se zaljubljujem na neki način, krenuo je da mi se dopada, da imam volju, dok nisam uvidela neke stvari. On nije svestan koliko je ispao smešan, ja mislim da je on glup. Kao da je "udaren". Zloćko je bio u pravu, on nije pri čistoj svesti,a to sam shvatila kada je krenuo da mi se dopada. On se pere preko ovih žena, devojaka - dodala je Miljana.

Miljana Kulić

Printscreen/Youtube

Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube

- Po čemu to zaključuješ? - dodala je novinarka.

- Ja sam najbolja kada sam sama, tada uživam u životu, nemam nikog ko će da mi visi nad glavom, nemam obavzu ni prema kome. Htela sam jednostavno da te loše stvari prebolim. Čak sam ustala za stolom, i ono što sam pričala Kariću je laž, i naravno da ništa nisam osetila. Kada je krenuo da mi se dopada, ja sam htela da osetim, on je rekao da dve ipo godine nije imao devojku, pa kao ne ume da se grli. Onaj Zloćko, kolika god da je budala, laže i svestan je da laže, bi voleo da je to istina što priča, ali tu nema ni i od istine. Ja sam nesrećna što na pogrešnom mestu tražim ljubav. Kajem se što je došlo i do poljupca, on je intimniji od samog čina, krivo mi je što sam kasno videla koliko je sati. Sramota me njegovih postupaka, ponašanja, ja stvarno ne da sam ga idealizovala, on je svima izgledao normalno. I ono što mi je Nadica rekla je istina, kakvi bre šalabajzeri više, da me ponižavaju, spuštaju! - zaključila je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ: