Miljana Kulić
Printscreen/Youtube

Kristijan Golubović pre par dana prevario je svoju suprugu sa cimerkom Kristinom Spalević, što se, čini se, Miljani Kulić nikako nije dopalo.

S obzirom na to da je Miljana mesecima bila u veoma bliskim odnosima sa Golubovićem, Aleksandra Nikolić joj je postavila pitanje u “Igri istine”, koje je pokrenulo lavinu kod zadrugarke.

- Danas je bio klip, ti si ljubomorisala na Kristinu, kakav odnos sa Kristijanom imaš, pričalo se da si i zaljubljena u njega? - pitala je Aleksandra.

- Moj odnos sa Kristijanom je prekinut u sredu, jer je rekao da sam ga pitala da se*sualno opštimo. Ja sam se za njega vezala, mnogo brzo se vezujem za ljude. Moguće je da sam izljubomorisala kada sam videla nju na Kristijanu. Ajde, recimo da sam se zaljubila, ja za razliku od životinja imam mozak, i sklonim se. Ali ljudi ovde pričaju. Ja sam loše jer su mi roditelji loše. Ja nisam sigurno zaljubljena, vezala sam se za njega, za prijatelja, ali kad je ono rekao, tog momenta sam prekinula svaku komunikaciju, jer sam se uznemirila. Razočarao me je i kao čovek i kao prijatelj - govorila je Miljana.

- Ona je za ovu temu znala i pre mesec dana, a sad si prestala da pričaš s njim samo zbog Kristine, ljubomorna si. Zašto si sad prekinula? - rekla je Sandra.

- Kad je on rekao ono, to je van svakog dna, ja znam celu istinu, jesam se vezala - dodala je Miljana.

- Ja ne govorim ništa kad joj je najteže. Čekam nju u svežini, neću da je vređam i ponižavam… Ja sam te preležao kao male boginje - dobacio je Kristijan.