Miljana Marija
Printscreen / Youtube
Miljana Marija

Printscreen / Youtube

 Foto: Printscreen / Youtube

- Laže, nema izlaska bez prisustva roditelja, drugo, kaže da sam stajao desetak metara od kuće, to je isto laž! Ona nije bila maloletna, nismo mogli da je sprečimo, ona je bila punoletna. Kakva milicija, koji to rad policije ona dovodi u pitanje? Da je tukla, tukla je. Sreća njihova, Marija i Miljana nisu to htele da mi kažu i bolje je to što mi nisu rekli- kaže Siniša i dodaje:

Siniša Kulić

printscreen

Foto: printscreen

- Ja sam se toliko iznervirao tim lažima. Lažu, pa poreknu! Milica Kemez može da potvrdi ovo pred ulazak, na ulazu, Milica i ja smo pili kafu, on mi se javio kulturno, pozdravio sam ga. Ja ga nisam prepoznao, jer je oćelavio. Završili smo sa kafom, ja sam se pozdravio sa Milicom, pozdravili smo se kulturno. Ja ga nisam uznemiravao. - rekao je Siniša, pa dodao:

DA LI VERUJETE SINIŠINIM TVRDNJAMA?

 

- Da smo napravili krivično delo, policija bi nas sankcionisali. Miljana je tada imala 19 godina, bila je punoletna. Maloletno dete smo puštali, kaže ona, ona jeste odlazila tamo, ali je bila kod našeg prijatelja koji je primio kao svoju ćerku. Jeste Miljana prolazila taksijem, sad ispada kako je Miljana nju udarila, što to nije rekla pre godinu dana, nego sada? Zašto je on ušao u rijaliti? Ko radi, on ne ulazi u rijaliti. Kada je mene pozvao prijatelj da dođem po nju, on je meni rekao da je ona toliko plakala i odvezena je u bolnicu. Ljudi su pozvali nas iz bolnice, da je bila toliko potresena, da je spavala i rekli su nam da je vodimo kući. Posle toga, kada smo se doveli, Marija je pričala sa jednom našom prijateljicom da ide na ispitivanje, da je to ta kriza! Hana laže za sve pare. Samo bih je pitao kako je nije strah od Boga?! - izjavio je Siniša.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Nada

14.09.2020 08:14

Da li se i Siniša onesvestio?

Nada

14.09.2020 10:04

U njihovim pricama ima i istine i lazi i samo oni znaju sta je tacno. Miljana se otkaci kada sebi utuvi u glavu da po njenom mora biti a ovaj Misel bio je sladak decko kada je pocinjao takmicenje a sada se pretvorio u ljigavca ! Sve u svemu porodica Kulic je za posmatranje !

ccv

14.09.2020 10:41

Kulici, bi hteli da sve bude po njihovom, da svi lazu i da su samo oni ispravni! Pricaju, pa poreknu, izmisljaju pa promene pricu, ni za rep ni za glavu.Sto je tuzio pa povukao tuzbu neku Zoran, Gvozdenovic posto imaju snimljeno, tuzba i dokazi i sazna e se cela istina...

Nislija

14.09.2020 12:52

Dje bre kulici bezobrazni I lazivi,ustvari vidise iz dostavljenog(zadruge) duse od ljudi.

Ja

14.09.2020 13:46

Kulićke, Kulićke ispušene muštikle, izgleda da treba obe na lečenje, mada ni tako nije čitav