Luna i Marko
Alo!
Luna i Marko

Alo!

Luna i Marko, Foto: Alo!

Rijaliti učesnik Marko Miljković i pobednica Zadruge Luna Đogani, su u višegodišnjoj vezi. Svi su mi prognozirali brzo okončavanje ljubavne romanse, a oni su svima dokazali suprotno.

Naime, nakon završetka treće sezone rijalitija Zadruga, Marko je verio Lunu, a nedaleko posle toga ona je objavila i da je trudna.

Oni na svom Instagramu i Jutjub kanalu svoje fanove često obaveštavaju o svakodnevnim dešavanjima i rutinama, tako je i odjeknula vest da čekaju devojčicu i da će se zvati Mia.

Vest koja je odjeknula je ta da je Miljković svojoj verenici priredio put iznenađenja, njih dvoje danas odlaze za Dubai, a ujedino to je i Lunin poklon za rođendan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

BONUS VIDEO:

Nema sumnje da ovaj dvojac uživa u ljubavi i da su napokon uplovili u mirnu luku.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Nada

03.03.2021 12:57

Zar to nije rizik u sedmom mesecu leteti avionom ? Glupi obozavaoci platili im putovanje a oni se u tajnosti smeju-hahaha !

gaga

03.03.2021 16:27

@Nada - nije rizik letjeti avionom, ja sam letjela prije 15 godina u devetom mjesecu i normalno se porodila na termin, dijete zivo zdravo. A sto se tice placenog putovanja, ne vjerujem u to sve dok ne vidim racun od tog fanatika koji bi platio njima odmor u Dubaiu

Nada

03.03.2021 17:44

@Nada - Nije to jedan fanatik vec su to fanatici koji vise na fejsbuku i kao bolesnici prate njihov zivot pa samim tim i pomazu ih novcano (nisu oni jedini koji su od fanova trazili pomoc ).A od kojih para zive Djogaji ?

Jeca

03.03.2021 17:54

Društveni talog!

Djuro Pucar

05.03.2021 09:14

@Jeca - Rece im...verovatno Mitrovicev balans za leteceg.

Djuro Pucar

05.03.2021 09:12

Ko god kaze NE Pinku ima moj respect, svaka im cast, pokazali su da moze da se zivi i bez rijalitija koji pod hitno treba zabraniti zakonom.