Mina Vrbaški
Printscreen/Youtube

Mina Vrbaški je sedela ispred Bele kuće i uplakana rešila da se poveri zadrugarima o njenoj tajni koju je znao Vladimir Tomović, i koju je saznao Filip Car. Car je u nekoliko navrata pretio Mini da će reći svima koja je njena tajna, a onda je Mina rašila sama da je ispriča.

- Ljudi vi ne znate meni nije ni do čega. Meni je Filip onda pretio, ja kada sam radila nešto loše, ja se nisam bavila prostitucijom ni mesec dana, ja sam pobegla iz toga jer sam bila silovana od strane dva muškarca koja su me pretukli, i kada me je pljunuo, on je tada meni rekao da sam silovana, da su pi*ali po meni, da su me ponižavali, meni je on to govorio, a mene to boli - pričala je Mina.

- Smiri se, molim te - rekla je Jovana.

Mina Vrbaški

Printscreen/Youtube

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen/Youtube

- Meni su pretili, moja majka mene brani, to je moja trauma, mene su silovali, a prvo mi je Tomović pretio, pa Filip koji me je pljuvao, ja to nisam zaslužila - nastavljala je da priča neutešna Mina.

- Najuspešnija si, vodi računa o majci i Borisu - tešila ju je Jovana.

Ovo su traume koje definitivno ostavljaju velike posledice po psihu tako da ni ne čudi Minino ponašanje u prošlosti i turbulentne veze usled nepoverenja prema muškom polu.

Komentari (1)

sd

03.05.2021 09:44

Pijana Mina više nema šta da pokaže, spavala je sa svim muškarcima u zadrugama, diskvalifikovala je koga je htela, unosila inf spolja, koje joj neko iz produkcije dostavlja... nije interesantna, i sada će jednim udarcem i Cara i Vladu dovesti do toga da se satima, danima... priča i analizira njihovo ponašanje prema jadnoj Mini! Nova drama za crnim stolom!