JEZIV OBRED KOJI JE ŠOKIRAO SVE Mina Vrbaški spremna da diskvalifikuje Filipa, isplivao zadrugarkin bolestan plan da napravi haos Caru, umešala se cela kuća!

Zadrugari nisu ostali imuni na ove skandalozne poteze Mine Vrbaški

Mina i Filip
Mina i Filip, Foto: Printscreen/Youtube

Pitanje koje je bilo upućeno Mini Vrbaški, a tiče se Filipa Cara, pokrenulo je pitanje njihovog sukoba i njenog plana da ga navodno diskvalifikuje.

- Kako te nije sramota da crtaš tri šestice? - glasilo je pitanje.

- On može da vređa porodice, maloletno dete, da otkopava grobove, a ja ne mogu... Eto, crtaću! - rekla je Mina.

- Ja nisam pominjao baku otkad je preminula, da stavimo tačku na to otkopavanje grobova. Uvek je prva potencirala i psovala mi porodicu, svi znaju šta ona izaziva kod muškaraca kada je zaljubljena. Ona te šestice crta sebi, ne meni. Samo obnavlja te svoje traume - rekao je Car.

- Milane, ono je katastrofa, krv, šestice, kosa, od izolacije su napravili satanistički obred, to je klasična provokacija. Mina pokušava da ga diskvalifikuje na sve moguće načine, ona je zla i spremna je na sve - komentarisala je i Miljana.

Filip i Mina
Filip i Mina, Foto: Printscreen/Youtube

- Ti si bolesna, šišaš se, kradeš stvari, kleptomanka si i nemaš prava nikome ništa da pričaš - besnela je Mina.

- Jeste, sve sam, ali nisam ku*va za 20 dinara. Svi znaju ko je ona i na šta je sve spremna. Mina je ološ, najveće dno i mulj rijalitija, sama je rekla čime se bavila. Namerno ga provocira na sve moguće načine, ono što mu je govorila, niko se ne bi suzdržao - objašnjavala je Miljana.

- Našao sam svoje stvari kod nje. Nisam ni skontala šta je crtala, samo sam izašao iz izolacije, sve je to na njenu sramotu. Ja sam kriv što sam bio upozoren, nisam trebao biti sa takvom devojkom - nastavljao je Car.

- Ja to nisam nosila, to su one stvari koje si mi dao za spavanje - branila se Mina.

Anđelo je napustio Zadrugu, a sada je otkrio koga ne želi da vidi u životu, ali i otkrio detalje se*si poruka sa Natašom! Više o tome OVDE.

Povezane vesti