KRENULA PREKO OGRADE Misica uplakana izletela napolje, Karić je oterao od sebe uvredama, nazvao je lažljivicom, za sve je kriva ova zadrugarka ( FOTO)

Prve trzavice novog rijaliti para, nepoverenje izašlo na videlo

Jovana Ljubisavljević
Jovana Ljubisavljević, Foto: Printscreen

Jovana Ljubisavljević posvađala se sa dečkom Stefanom Karićem, pa je izletela napolje.

Misicu je pokušao da uteši Janjuš, a ona mu je otkrila da joj je Mina Vrbaški prenela neke informacije kada se vratila u rijaliti.

- Nosi se, slagala si me. Meni je to laž! Govorila si mi da tu ničega nije bilo, lagala si me - odbrusio joj je Stefan.
- Jedva čekam te klipove! - poručila je Jovana, pa otrčala u sobu i jecala na sav glas.

Jovana Ljubisavljević i Janjuš
Jovana Ljubisavljević i Janjuš, Foto: Printscreen

- Dobro mi nešto nije. Mina je došla, rekla mi neke gluposti, a on me pitao jesam li mu sve rekla. Ja vrtim film i kažem da jesam, a on mi kaže da lažem. Ja sam mu rekla kasnije i za tu informaciju, ali mene to ne zanima, jer neću da verujem ni u šta. Sada će ispasti da ja lažem, govorila je Jovana kroz suze.

- Polako, neću da se mešam u vaš odnos, nemoj više da plačeš, polako, pričajte, tešio je Marko Janjušević Janjuš misicu.

- Ma ništa me ne zanima, ni za dečka, ni za Anđela. Izašla bih iz svoje kože i preko ograde, pričala je Ljubisavljevićeva.

Pogledajte OVDE kako je Marija Kulić komentarisala Miljanin nastup u "Đuskoviziji" koji je zgrozio javnostPovezane vesti

  • Korisnik: Nada
    01/03/2021 - 19:54
    Ocigledno da ova veza smeta mnogima u Zadruzi pa se tako i izmisljaju price nebi li bilo sto napetije ! Najvece tracare su Vladimir, Ermina i Djedovic i Mica koji sve to mute i zamute! Ako cemo realno nije ni "Rumenko" neka cvecka pa samim tim bolje i da cuti !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA