Monika lila goreke suze zbog Golubovića, Horvatova ovoj zadrugarki ukrala poklone pa htela da beži iz kuće (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Monika, Kristijan
Monika, Kristijan, Foto: PrntScrn

Kristijan Golubović odlučio je da raskrinka Moniku Horvat, koja je, kako se na kraju ispostavilo ipak uzela poklone Paule Hublin, što je on i dokazao. Iako je rekao da joj veruje da ništa nije ukrala, ali njen stav ga je isterao iz takta, te ju je okrivio da je lažov.

- Nije Kiki pisalo Paula, ili je namešteno sada, nije Paula pisalo na kesi, jer ja njenu kesu nikada ne bi uzela - pravdala se Monika.

Monika, Kristijan
Monika, Kristijan, Foto: PrntScrn

- Nije namešteno, jesi li ti imala crvenu olovku? Evo, sada si lažov! Ove dve kese su bile kod tebe - odbrusio je Kristijan.

- Ti mene vređaš! Ja sam joj vratila trenetke! Nisam ništa ukrala! Hoću da idem doma! - urlala je Monika u suzama.

- A hoćeš doma da ideš? Pa idi! - zaurlao je Kristijan.

Monika, Kristijan
Monika, Kristijan, Foto: PrntScrn

Monika je potom istrčala iz paba, a Kristijan je nastavio da priča o njoj, govoreći da je izuzetno arogantna.

Nakon toga Gvozdenović je odlučio da spusti loptu i pomiri se sa zadrugarkom. On je nju okrivio da je lažov, jer nije htela da prizna da je uzela kesu sa imenom Paule Hublin koje su stigla za Božić. Slab na ženske suze, Kristijan se pomirio sa Monikom, ali njoj to nije bilo dovoljno, pa je nastavila da drami.

- Moj nosić, moj nosić! Budi dobra, ljubim ti dušu - pričao je Kristijan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

TEODORA DŽEHVEROVIĆ IDE NA SUD Pevačica priznala da je prevarena i pokradena, dok čeka tužilaštvo da učini svoje ne krije zašto je nikad srećnija sa Čelebićem (VIDEO)

KAO DA JE NJENA Marina jednim detaljem otkrila u kakvom je odnosu sa Lorenom, Lazić pun sreće zbog prizora (FOTO/VIDEO)

BIO SAM TAMO, KOŠTAJU OD 15 DO 350 EVRA! Janjuš nikada iskreniji ostavio sve u neverici izjavama o uslugama pojedinih devojaka, Maja odmah prozvala nju (FOTO/VIDEO)

OTIŠAO JE NA VREME KAO VELIKI DŽEJ, A NE PORAŽEN OD ŽIVOTA Zoran Kalezić nije štedeo reči na kolege sa estrade zbog lažnog morala i oplakivanja Ramadanovskog (VIDEO)