Nadežda kao od majke rođena šetala po Beloj kući (VIDEO)
alo.rs
Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Printscreen/Youtube

Nadežda Biljić odlučila je da pokaže u kakvom je stanju njeno telo, tom prilikom njeno poprsje moglo se videli. Naime, zadrugarka se zatvorila u garderober, pa pred cimerkama počela da maže kremu za telo.

Inače, Nadežda i njen bivši partner Toma Panić nastavljaju svoje rasprave pred kamerama rijalitija. Njih dvoje su pre nekoliko dana pokušali i da pobegnu iz Bele kuće.

Takođe, Panić je istakao da bi voleo da se pomiri sa Nadeždom zbog njihovog sina Longa.

- Ja sam objasnio, mnogo je tu povređivanja bilo, mi smo izgubili poštovanje, poverenje i sve što ide uz to, ne znam... Svega tu nedostaje, i to je vidno, i mislim da tu nema ni sa jedne ni sa druge strane. Ona priča da me voli iz straha i da bi bila sigurna. Ti kad voliš, neke stvari ne radiš. I da i ne. Ona bi htela, ali kada bi se pomirili, opet bi me napadala sa onim: "Zašto ovo, zašto ono". To bi bio haos, tako da u suštini ne. Volela bi da se pomirimo kao roditelji, ali ovako ne. Ona se kaje za sve reči, potrudićemo se, nema tu šta - rekao je Toma.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

TOPI SNEG NA JAHORINI Dugačka bunda prekrila provokativnu letnju garderobu, Sorajine grudi jedva stale u kadar (FOTO/VIDEO)

TEODORA DŽEHVEROVIĆ IDE NA SUD Pevačica priznala da je prevarena i pokradena, dok čeka tužilaštvo da učini svoje ne krije zašto je nikad srećnija sa Čelebićem (VIDEO)

KAO DA JE NJENA Marina jednim detaljem otkrila u kakvom je odnosu sa Lorenom, Lazić pun sreće zbog prizora (FOTO/VIDEO)

BIO SAM TAMO, KOŠTAJU OD 15 DO 350 EVRA! Janjuš nikada iskreniji ostavio sve u neverici izjavama o uslugama pojedinih devojaka, Maja odmah prozvala nju (FOTO/VIDEO)

OTIŠAO JE NA VREME KAO VELIKI DŽEJ, A NE PORAŽEN OD ŽIVOTA Zoran Kalezić nije štedeo reči na kolege sa estrade zbog lažnog morala i oplakivanja Ramadanovskog (VIDEO)

Komentari (3)

Nada

27.12.2020 23:01

Nije ona zaboravila kamere vec zeli pokazati kako je kost i koza da bi je narod sazaljevao ! Koliko sam ja videla Toma nije bio ni na kakvim aparatima - boli ga uvo!

digoje

30.12.2020 15:48

Ko sinu da ime Longo,treba na lecenje,ni kera tako ne bih zvao!