Paula i Toma
Printscreen You Tube
Paula i Toma

Printscreen You Tube

Foto: Printscreen You Tube

Povodom svega, oglasio se i Paulin otac, Matija Hublin, koji je bio razočaran onim što je ćerka pokazala za ovo vreme, pa se nije suzdržavao da je iskritikuje:

Paula Hublin , Toma Panić

printscreen/Youtube

Foto: printscreen/Youtube

- Želeli bismo da istaknemo da uopšte ne podržavamo to što radi. Nikako je ne prepoznajemo. To je dete koje je meni zameralo što pušim, koja prezire psovke, a sada radi sve ovo... Verujte mi, ja mislim da bi sve promenilo moj eventualni susret sa njom. Da bi se odmah dozvala pameti i prekinula tu priču. Porodica je uopšte ne podržava, ni sestra, majka, kao ni ja. Nismo sigurni da li se radi o igri ili zaljubljivanju, ali nema našu podršku, nikako - počeo je Paulin otac.

Na pitanje šta joj zamera porodica, on je bio direktan:

- Ne zameramo joj samo ovu situaciju sa Tomom. Ne znam na šta liče te psovke, kao ni odlazak iz kreveta u krevet, stalno sa nekim drugim. Uopšte ne prepoznajem dete. Uništava život Nadeždi, tom detetu, ali i sebi. Ko će je želeti posle rijalitija, sa ovakvim ponašanjem? Njena majka ne može ni da gleda sve to. Kad ja okrenem kanal, da pogledam šta se dešava, ona odmah ode, verujte mi - žalio se Matija.

Paula Hublin

Printscreen You Tube

Foto: Printscreen You Tube

Takođe, pitali smo ga šta misli o Paulinom trenutnom izabraniku, Tomi Paniću:

- On je igrač, nema nikakvih emocija sa njegove strane, to se vidi. Ja imam suprugu, to se ne radi ženi i detetu, nemam šta da kažem. Samo igra rijaliti, ali Pauli to ne treba, uništiće sebi život zbog ovoga - rekao je Paulin otac.

Istakao je koliko bi voleo da obavi samo jedan razgovor sa Paulom, kako bi je, kako on kaže, "restartovao", jer ne želi da uništi tuđe, kao i svoj život.

Možda će se nakon razgovora sa ocem Paula dozvati pameti i prestati da radi ovo što trenutno radi.

PROČITAJTE JOŠ: